Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα αύριο 6/11 λόγω της κακοκαιρίας «EVA»

Τα εμπορικά καταστήματα που ήταν προγραμματισμένο να είναι ανοιχτά αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, θα παραμείνουν κλειστά λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων. Θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 13 Νοεμβρίου από 11:00-20:00.

Κλειστά θα είναι αύριο 6/11 τα εμπορικά καταστήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας «EVA».
Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά σε ολόκληρη την Επικράτεια, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας.

Για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε ολόκληρη την επικράτεια την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00.
Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Νέο επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ για την κακοκαιρία «EVA», ενώ τα φαινόμενα ήδη έχουν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί σήμερα να κάνουν την εμφάνισή τους.

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν κατά τόπους στη χώρα μας σήμερα Σάββατο (05-11-22) και αύριο Κυριακή (06-11-22). Η κακοκαιρία θα έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τα μεγάλα ύψη βροχής, τις μεγάλες ραγδαιότητες και τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών.
Πιο αναλυτικά:
Σήμερα Σάββατο (05-11-2022) τα ισχυρά και κατά τόπους επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που ήδη επηρεάζουν τα βορειοδυτικά (το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο) από το μεσημέρι και μετά θα επεκταθούν στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.
Από το βράδυ τα ισχυρά φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν την ανατολική Πελοπόννησο, την κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένης της πόλης της Θεσσαλονίκης) και κατά τη διάρκεια της νύχτας την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια.

Την Κυριακή (06-11-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται:
α) μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο,β) μέχρι το απόγευμα στην ηπειρωτική χώρα (πλην της Θράκης),γ) από τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες, τη δυτική Κρήτη και τιςΣποράδες καιδ) από νωρίς το απόγευμα στην περιοχή Σάμου-Ικαρίας και σταΔωδεκάνησα.
Σημειώνεται ότι τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα έντονα στην κεντρική Μακεδονία …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss