Κλόε Καρντάσιαν: Πιο αδύνατη από ποτέ – Ανησυχούν οι αδελφές της – «Έχεις χάσει πολλά κιλά»

Οι Καρντάσιαν ανησυχούν για την αδερφή τους, Κλόε, καθώς έχασε απότομα κιλά.

H Κλόε Καρντάσιαν έχασε απότομα κιλά, μετά την απιστία του Τρίσταν Τόμπσον με τη Μάραλι Νίκολς, η οποία γέννησε το παιδί του πριν λίγους μήνες. Όπως φαίνεται, το νέο αυτό έχει επηρεάσει σημαντικά την Κλόε.
Σε ένα από τα επεισόδια του ριάλιτι «The Kardashians», η Κιμ είναι εκείνη που εκφράζει πρώτη την ανησυχία της στην αδερφή της για τα κιλά που έχει χάσει.

«Φαίνεσαι υπερβολικά αδύνατη», της λέει η Κιμ, ενώ συμπληρώνει πως τόσο η Κένταλ, όσο και η Κάιλι έχουν ανησυχήσει για εκείνη και έχουν μοιραστεί μαζί της τους προβληματισμούς τους.
«Δεν θέλω να σε πιέσω, αλλά ούτε και να το προσπεράσω. Αλλά μου έστειλαν μήνυμα και μου είπαν ότι κι εκείνες ανησυχούν για εσένα. Είσαι πραγματικά πολύ αδύνατη», εξήγησε η Κιμ.

Η ίδια δεν φάνηκε να παίρνει στα σοβαρά τις ανησυχίες των αδερφών της, ενώ χάρηκε με το γεγονός ότι η Κένταλ σχολίασε τη σιλουέτα της.
«Τι; Το είπε αυτό η Κένταλ; Το μοντέλο;», ρώτησε η Κλόε χαμογελώντας, όμως η Κιμ της είπε πως παρόλο που καθησύχασε τις αδερφές τους, εκείνη θα πρέπει όντως να προσέξει λίγο τον εαυτό της.

Όπως της είπε, πρέπει να αφήσει πίσω της τον αμυντικό της μηχανισμό, να πάψει να δέχεται καταστάσεις που της κάνουν κακό και να προσπαθήσει να βρει τη δύναμη μέσα της

Σχετικές ειδήσεις
Τ.Φάλκο: Σάλος με την Ισπανίδα Καρντάσιαν – Είδε σε βίντεο τον αρραβωνιαστικό της να φιλάει μια άλλη
Κιμ Καρντάσιαν: Θυσιάστηκε για τη μόδα – Το Viral βίντεο με το στενό φόρεμα
Άννα Γουίντουρ: Αγνόησε επιδεικτικά την Κιμ Καρντάσιαν σε επίδειξη μόδας


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss