Κωδικός σγουρά μαλλιά: Πώς να τα χτενίσεις σωστά για να έχεις τέλειες μπούκλες

Τα σγουρά μαλλιά δεν είναι και εύκολη υπόθεση! Το βούρτσισμά τους είναι σχεδόν… αδύνατο. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείς (ή τι είδους βούρτσα χρησιμοποιείς), μέχρι να καταφέρεις να φτάσεις από τη ρίζα μέχρι τις άκρες σου, καταλήγεις να μοιάζεις με τη Samara από το The Ring αλλά σε μια πιο φριζαρισμένη edition!
Αλλά το να μην τα βουρτσίζεις και καθόλου, δεν είναι πραγματικά η λύση! Διαφορετικά θα καταλήξεις με έναν μεγάλο κόμπο στην κορυφή του κεφαλιού σου, που κάνει ακόμη και το χτένισμα της Samara να φαίνεται επιθυμητό και πιο φυσιολογικό.

Tik Tok alert – Πώς θα κάνεις το βαρύ makeup πιο ελαφρύ με το «foundation in water hack»
Κωδικός σγουρά μαλλιά: Όλα ξεκινούν από το χτένισμα
Τώρα με το δίκιο σου να αναρωτιέσαι απεγνωσμένη: «Και τι πρέπει να κάνω;». Γι’ αυτό είμαι εδώ! Υπάρχει σωστός τρόπος για να να βουρτσίζεις τα σγουρά μαλλιά σου, που δεν θα σε κάνει να μοιάζεις σαν να βγήκες μόλις από ταινία τρόμου (joke).

@lavdysheva

♬ original sound – Dj feezy

Ο σωστός τρόπος έχει δυο λέξεις κλειδιά, το λούσιμο και μια βούρτσα που ξεμπερδεύει καλά τα μαλλιά. Δουλεύοντας, λοιπόν, από τις άκρες πηγαίνεις σιγά σιγά προς τη ρίζα και χτενίζεις.

Δεδομένου ότι τα σγουρά μαλλιά έχουν διαφορετικές ανάγκες από τα ίσια ή τα κυματιστά μαλλιά, είναι λογικό οι ίδιες μέθοδοι περιποίησης απλά να μην λειτουργούν. Για να μάθεις τι ακριβώς χρειάζονται τα σγουρά μαλλιά σου, σου έχω μερικά tips για να τα βουρτσίζεις σωστά. Bye, bye freak hair!
Βούρτσισε τα μαλλιά σου ενώ είναι βρεγμένα
Μπορεί να νομίζεις ότι η βούρτσα σου ανήκει στο συρτάρι μαζί με το πιστολάκι των μαλλιών, αλλά στην πραγματικότητα ίσως είναι καλύτερα να την κρατάς… στο ντους.

@dudushair #hair #hairtok #heatless #heatlesscurls #waves #healthyhair #curls #hairoil #hairwash #hairstyle #hairstylist #foryou #fyp #dyson #hairhack #hairinspo #bun #dyson #dysonairwrap #dysonhair ♬ original …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss