Κοινή εταιρεία Autohellas και Samelet στην Ελλάδα – FleetNews

Οι Όμιλοι Autohellas και Samelet ιδρύουν κοινή εταιρεία  για να καταστεί ο συνεργάτης της Stellantis στην ελληνική αγορά που θα αναλάβει την εισαγωγή και διανομή των μαρκών Abarth, Alfa Romeo Fiat, Fiat Professional και Jeep.
Η ολοκλήρωση αυτής της σχεδιαζόμενης εξαγοράς τελεί υπό την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Η συναλλαγή έρχεται στον απόηχο της συγχώνευσης των κατασκευαστών αυτοκινήτων PSA και FCA – πέρυσι – η οποία δημιούργησε τη Stellantis, μια από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο με εργοστασιακές δραστηριότητες σε 30 χώρες και εμπορική παρουσία σε 130 αγορές παγκοσμίως.
Μετά την ολοκλήρωση της προγραμματισμένης συναλλαγής, η κοινή εταιρεία  των ομίλων των Autohellas και Samelet θα είναι υπεύθυνη για την εισαγωγή και διανομή πέντε συνολικά μαρκών της Stellantis, αποκτώντας  τη θυγατρική  της FCA Italy S.p.A. στην Ελλάδα,  τον μέχρι τώρα  εισαγωγέα και διανομέα  αυτών. Οι συμβάσεις του προσωπικού της FCA Greece ΑΕ δεν θα επηρεαστούν από την ολοκλήρωση της συναλλαγής αυτής.
Οι Όμιλοι Autohellas και Samelet θα βασιστούν στην εκτεταμένη τεχνογνωσία, εμπειρία, πόρους και παρουσία τους στην αγορά αυτοκινήτου και υπηρεσιών κινητικότητας για να εξασφαλίσουν τη συνέχιση των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες, να διανείμουν το σύνολο των ανταλλακτικών που αφορούν τις Μάρκες αυτές καθώς και να αναπτύξουν με επιτυχία τη συνολική επιχειρηματική δραστηριότητα στη χώρα.
«Μας τιμά η απόφαση της Stellantis να επιλέξει τη νεοσύστατη εταιρεία των Ομίλων μας Autohellas και Samelet για την εισαγωγή και διάθεση των ιστορικών και εμβληματικών Μαρκών των Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional και Jeep στην ελληνική αγορά. Η συνεργασία μας μοιράζεται το κοινό όραμα για μια πελατοκ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss