Κόκκινο κραγιόν: Πώς θα το φορέσουμε την επόμενη σεζόν

Το κόκκινο κραγιόν και γενικά το κραγιόν είναι το προϊόν που μας έλειψε περισσότερο κατά το lockdown, φορώντας τη μάσκα.

Κάνοντας λοιπόν θετικές σκέψεις και έχοντας σαν δεδομένο ότι τα χείλη μας θα αποκαλύπτονται και δε θα κρύβονται κάτω από κάποια μάσκα, παρά μόνο σε περιπτώσεις συνωστισμού και σε κλειστούς χώρους που πρέπει να προστατευτούμε, για την επόμενη σεζόν αναμφισβήτητα θέλουμε τα χείλη μας να έχουν χρώμα.

Κόκκινο Κραγιόν

Είναι νομίζω το προϊόν που μας έλειψε περισσότερο από όλα. Το κόκκινο κραγιόν και τα έντονα βαμμένα χείλη είναι ένα χαρακτηριστικό στο μακιγιάζ που αναδεικνύει τη θηλυκότητα, βγάζει προς τα έξω την femme fatale πλευρά και ανεβάζει τη sexy διάθεση που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της. Σαφώς υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις που μπορεί να επιλέξει μία γυναίκα και να αναδείξει την θηλυκότητά της, όμως το κόκκινο χρώμα είναι όπως λέμε η «πασπαρτού» απόχρωση που ταιριάζει σε όλες, ανεξάρτητα από ηλικία, στιλ, προσωπικότητα.

Με δεδομένο ότι η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη για όλους και η μάσκα θα παραμείνει σε ελάχιστες περιστάσεις, το κραγιόν θα έρθει και πάλι να μονοπωλήσει τα makeup look μας.

Το κόκκινο χρώμα είναι αγαπημένο των περισσότερων γυναικών, όμως για την επόμενη σεζόν κάτι αλλάζει στην εφαρμογή του.

Δείτε πώς πρέπει να το εφαρμόζουμε για πιο εντυπωσιακά χείλη στο Bovary.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss