Κομμωτήριο στο σπίτι: 3 κορυφαία gadgets για να είσαι πάντα στην τρίχα | Vita.gr

Είτε έχετε κοντά είτε μακριά μαλλιά σίγουρα αυτό που θέλετε είναι να είναι πάντα χτενισμένα και περιποιημένα. Αλλωστε ποια γυναίκα δεν θέλει ένα τέλειο χτένισμα χωρίς ωστόσο αυτό να προϋποθέτει επίσκεψη στο κομμωτήριο;
Σίγουρα δεν χρειάζεται να είστε γνώστης κομμωτικής για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μερικά απλά κι όμως εντυπωσιακά χτενίσματα που θα σας δώσουν λύση στις εξόδους σας. Τόσο στη δουλειά, στη βόλτα, όσο και στις βραδινές εμφανίσεις σας, αν έχετε τα κατάλληλα προϊόντα μπορείτε να είστε στην τρίχα πάντα.
Δείτε επίσης: Έχετε παιδιά στο νήπιο; Διδάξτε τους τον «κανόνα των εσωρούχων»
Δεν θα χρειαστείτε πολλά, ένα επαγγελματικό κατά προτίμηση πιστολάκι μαλλιών, μια πρέσα, αλλά και μια ξυριστική μηχανή για όσες έχετε κοντά μαλλιά. Και φυσικά θα τα βρείτε στην πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr σε σούπερ προσφορά για να δημιουργήσετε τα δικά σας χτενίσματα σαν να βγήκατε από το κομμωτήριο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα προσθέσετε στο καλάθι των αγορών σας και αυτά θα σας παραδοθούν έγκαιρα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.
Τιθασεύστε τα μαλλιά σας
Το πιστολάκι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία στο φορμάρισμα και το χτένισμα των μαλλιών. Δεν χρησιμοποιείται μόνο για να τα στεγνώσει, αλλά και για να τα ισιώσει ή να τους δημιουργήσει υπέροχες ανάλαφρες μπούκλες.
Και αν αναρωτιέστε ποιο είναι το ιδανικό πιστολάκι για τα μαλλιά σας, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε πρώτα τον σκοπό που θέλετε να πετύχετε με το σεσουάρ σας. Για σας που θέλετε κάτι παραπάνω από ένα φορμάρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss