Κομοτηνή: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση συνολικά 18 μεταναστών       

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Φερών Αλεξανδρούπολης

Τρεις διακινητές που προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά 18 μη νόμιμους μετανάστες συνελήφθησαν χτες και σήμερα σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης.
Συγκεκριμένα σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες σε αγροτική οδό κοντά στον οικισμό Ιτέας Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν έναν ημεδαπό, ο οποίος με ΙΧΕ αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά μη νόμιμους μετανάστες. Επιπλέον από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι για το αυτοκίνητο έχει δηλωθεί υπεξαίρεση την 6-12-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Επίσης χτες το πρωί στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου (ύψος κόμβου Δαδιάς Έβρου), αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο χωρίς να έχει άδεια οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.
Χτες το απόγευμα στην Κομοτηνή, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο με το οποίο να μετέφερει στην ενδοχώρα επτά μη νόμιμους μετανάστες. Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος δεν διέθετε άδειας οδήγησης, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εγνατία Οδό και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα κινήθηκε προς την πόλη της Κομοτηνής, όπου ακινητοποιήθηκε έπειτα από πρόσκρουση σε προστατευτικές μπάρες, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ στη συνέχεια ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Φερών Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων
Διαβάστε επίσης:
Κακοκαιρία Gaia: Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία στα Ιόνια Νησιά
Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες για το φονικό στα Ανώγεια

Ιωάννινα: Προβλήματα από καταπτώσεις – 8 μηχανήματα ανοίγουν δρόμους


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss