Κωνσταντίνα: Έχασα τα χρήματά μου που δούλεψα μια ζωή

Την Κωνσταντίνα συνάντησε στην εκπομπή «Status» του καναλιού ASTRA ο Κωνσταντίνος Καμέας και μίλησαν για όλα. Ειδικότερα, μίλησε για τον χαμό του πατέρα της στην Κύπρο, τα χρήματα που έχασε, αλλά και για την καριέρα της.

«Ένα πολύ μεγάλο πλήγμα»

«Με έχει στιγματίσει σαν παιδί ο χαμός του πατέρα μου που είναι μέσα στους δύο χιλιάδες αγνοούμενους. Ένα πολύ μεγάλο πλήγμα. Έχουμε δώσει DNA. Στη δική μας οικογένεια δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη, έχουμε δει όμως σε άλλες οικογένειες, έχουν βρεθεί ομαδικοί τάφοι, βρέθηκαν άνθρωποι και τους έθαψαν τώρα. Οπότε περιμένουμε κι εμείς ένα τηλεφώνημα κάποια στιγμή ότι έχει ανοιχτεί κάποιος ομαδικός τάφος, έχουν βρεθεί τα κόκκαλα του πατέρα μου για να τον θάψουμε έτσι όπως πρέπει», είπε η Κωνσταντίνα.

«Η Λαϊκή Τράπεζα πήρε τα λεφτά από τον κόσμο, πήρε όλα τα χρήματα από τον κόσμο»

Και συνέχισε λέγοντας: «Το δεύτερο είναι πριν από μια δεκαετία που επένδυσα τα χρήματά μου στις κυπριακές τράπεζες και οι κυπριακές τράπεζες θεώρησαν ότι πρέπει να πάρουν τα χρήματα από τον κόσμο. Όλο αυτό μου στοίχισε γιατί ήταν τα χρήματα που δούλεψα μια ζωή και είπα θα προχωρήσω παρακάτω γιατί έχω μια κόρη, γιατί η ζωή μου είναι μπροστά μου και μπορώ να το παλέψω. Έχασα τα μετρητά. Μίλησαν για “κούρεμα”, αλλά ουσιαστικά δεν έγινε “κούρεμα”. Η Λαϊκή Τράπεζα πήρε τα λεφτά από τον κόσμο, πήρε όλα τα χρήματα από τον κόσμο».

«Έκανα πάρα πολλή δουλειά με τον εαυτό μου για να βρω τις ισορροπίες μου»

«Μια καριέρα δεν μπορεί να είναι στο ίδιο level. Κάποια στιγμή έρχεται η πτώση και εκεί κρίνεται ο κάθε καλλιτέχνης να δεχθεί την κατάσταση και να βρει τις ισορροπίες του. Έκανα πάρα πολλή δουλειά με τον εαυτό μου για να βρω τις ισορροπίες μου μετά από την εικοσαετία που ήμουν το πρώτο όνομα», ανέφερε επίσης η Κωνσταντίνα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss