Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πότε έμαθε ότι ήταν έγκυος;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν για την εγκυμοσύνη της πριν εκείνη ακόμα αποφασίσει να μιλήσει γι΄ αυτή δημόσια λέγοντας πόσο άκομψο είναι οι δημοσιογράφοι να γράφουν για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε ότι μπαίνει στον 8o μήνα της εγκυμοσύνης της και η συζήτηση στράφηκε γύρω από αυτό και τη γνωριμία της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.
«Έμαθα ότι είμαι έγκυος -είχαν σταματήσει τα γυρίσματα του Κάτι ξαναψήνεται- τη δεύτερη μέρα του ρεπό μου. Ήμουν στην παραλία. Θέλαμε γενικά παιδί απλώς πρακτικά η δουλειά δεν άφηνε πολλά περιθώρια να συμβεί.

Έκανα και μια επέμβαση πέρσι γυναικολογικής φύσεως που έπρεπε να γίνει και ήταν για μένα πολύ μεγάλο χτύπημα γιατί για ένα διάστημα δεν έπρεπε να μείνω έγκυος όπως μου είπε ο γιατρός.
Το είχα μάθει όταν είχα υπογράψει το συμβόλαιό μου με την Ατζούν και δεν ήξερα πώς θα μπορούσα να λείψω για την επέμβαση.

Τελικά έλειψα από τη δουλειά μόνο δύο μέρες. Πήγα στη δουλειά με ράμματα, με αιμορραγίες, έβαζα πιο φαρδιά ρούχα. Δεν το έχω πει ποτέ αυτό» είπε.

«Έχω ακούσει πάρα πολλά για το πώς γνωριστήκαμε. Ο Βασίλης πήγαινε σε ένα στούντιο γυμναστικής πριν από 10 χρόνια που πήγαινα κι εγώ. Από εκεί τον ξέρω. Έχει τύχει να καλεστώ πολλές φορές στα μαγαζιά του.
Δεν ήμασταν φίλοι. Πάντοτε είχε τις φιλεναδίτσες του.
Πήγαινα σε ένα μαγαζί που δεν ήξερα ότι είναι δικό του και τον είδα στο φεύγα και μου είπε πότε θα παίξουμε τένις. Τον πετύχαινα σποραδικά. Μια μέρα μου έστειλε μήνυμα να συναντηθούμε. Ήμουν… ελευθερότατη τότε και ο Βασίλης» είπε για τη γνωριμία τους.
Τι την τράβηξε στον σύντροφό της;

«Ο Βασίλης έχει τις ίδιες ηθικές αξίες με μένα. Είναι από οικογένεια πολύ δεμένη, είναι μεγαλωμένος όπως εγώ. Ό,τι έλεγε- δεν έλεγε και πολλά- τα εννοούσε. Αυτό μου άρεσε. Με έκανε να του ανοιχτώ και να μην έχω κανένα μυστικό από τον άνθρωπό μου για όλα αυτά που ακούγονται. Εφόσον τα είχαμε πει όλα δεν είχα να φοβηθώ κάτι. Ήμουν άνετη» είπε.
Όπως δήλω …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss