Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για Μαρία Αντωνά: «Είναι μια ανύπαρκτη με θεσούλα σε πάνελ»

Νέα πυρά έριξε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προς την Μαρία Αντωνά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η Σοφιάννα Αβραμάκη σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής μίλησε για τις σχέσεις της με τους πρώην συμπαίκτες τους στο Survivor ενώ αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης δεν άφησε ασχολίαστες της δηλώσεις της Σοφιάννας και έτσι τη νύχτα της Παρασκευής, ο γνωστός makeup artist θέλησε να προχωρήσει σε μια σειρά από ιστορίες στo instagram. Ο ίδιος μάλιστα θέλησε να πάρει εκ νέου θέση για την σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη την Μαρία Αντωνά.
«Το Survivor μου άφησε μια γλυκιά σχέση. Πήγα εκεί συνειδητοποιημένη. Ίσως να άλλαζα κάποια πράγματα. Εκεί φτιάχνεις έναν διαφορετικό μικρόκοσμο και νομίζεις ότι αυτός είναι και μόνο. Οι δικοί μου άνθρωποι στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ με όσα ακουγόντουσαν για μένα. Έγιναν πυρ και μανία. Ο Εμμανουήλ δεν ήταν ο μόνος που συζητούσε για μένα, το έλεγαν και άλλοι στις προσωπικές τους συνεντεύξεις και όταν τους πιάναμε με τον Άρη, δε μας παραδέχτηκε ποτέ τίποτα. Ξεπεράστηκαν τα όρια. Πολλούς τους ρωτούσαν, δεν είναι ότι μόνοι τους πήγαιναν και τα έλεγαν όλα», είπε αρχικά η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του Survivor πρόσθεσε: «Εντάξει, κάποια πράγματα γίνονται και για την τηλεθέαση. Με τον Άρη Σοϊλέδη μετά το Survivor δε συνεχίζεται η φιλία μας. Από τη δική μου πλευρά σαφώς και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μέχρι και μια μέρα πριν τον τελικό έδειχνα ότι τον υποστηρίζω. Από τη στιγμή που δε δέχτηκα και κάποια προσέγγιση από την άλλη πλευρά, δε θα κάνω κάτι άλλο. Εντάξει, δεν το πήρα και κατάκαρδα, αλλά σίγουρα με ξένισε».
Ωστόσο, η συνέντευξη αυτή και συγκεκριμένα η δήλωση της Σοφιάννας Αβραμάκη «Δε συνεχίζεται η φιλία μας, με ξένισε» προκάλεσε καινούργιο ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ κατά του Άρη Σοϊλέδη και της συντρόφου του, Μαρίας Αντωνά σε μια σειρά από stories που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό Instagram.

«Είπα ότι για αυτό το θέμα δεν θα ξαναμιλήσω αλλά πραγματικά με πνίγε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss