Κωνσταντίνος Κάππας: Έχασα γύρω στις 30.000 ευρώ από σειρές που δεν πληρώθηκα

Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε ο Κωνσταντίνος Κάππας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε, πως έχασε γύρω στις 30.000 ευρώ από σειρές που έπαιξε και δεν πληρώθηκε.

«Όταν ξεκίνησε η κρίση έκλεισαν δύο εταιρείες που μου χρωστούσαν χρήματα»

«Έχω ξεκινήσει, όταν το κάνω αυτό αισθάνομαι πάντα πολύ ωραία. Όταν ξεκίνησε η κρίση έκλεισαν δύο εταιρείες που μου χρωστούσαν χρήματα. Έχασα γύρω στις 30.000 ευρώ επειδή δεν πληρώθηκα από κάποιες σειρές που έπαιξα. Όταν έπαιζα στα “Κλεμμένα Όνειρα” τα κασέ είχαν πέσει κατακόρυφα», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Έχω δεχτεί κακές συμπεριφορές στη δουλειά, πολλοί θέλουν να σε εκμεταλλευτούν και ο καθένας βγάζει ότι κόμπλεξ έχει»

Και συνέχισε λέγοντας ο Κωνσταντίνος Κάππας: «Αν έπαιρνες 3.000 ευρώ το μήνα έπεφτες στα 1.000 και αυτά με δυσκολία. Δεν καταλαβαίνω τον όρο “ποιοτικός ηθοποιός”, εμένα μου αρέσει να κάνω τα πάντα. Έχω δεχτεί κακές συμπεριφορές στη δουλειά, πολλοί θέλουν να σε εκμεταλλευτούν και ο καθένας βγάζει ότι κόμπλεξ έχει».

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να παρουσιάσω μια εκπομπή, αλλά και αν θα μου ταίριαζε να το κάνω αυτό»

Ο Κωνσταντίνος Κάππας είπε επίσης: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να παρουσιάσω μια εκπομπή, αλλά και αν θα μου ταίριαζε να το κάνω αυτό. Ποτέ δεν θέλησα να γίνω πατέρας. Αν κάποια σχέση μου το είχε απαιτήσει μπορεί να είχα παιδιά σήμερα».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss