Κωνσταντίνος Κάππας: Είχα και πολλές απογοητεύσεις, έφαγα πολλές «αγκωνιές» στην αρχή

Ο Κωνσταντίνος Κάππας μίλησε στο “Secret” των Παραπολιτικών και την Μαριάνθη Κούνια για το ξεκίνημά του στην υποκριτική και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Δεν μπορούσα ποτέ να εκφράσω αυτό που αισθανόμουν»

«Μικρό, συνέχεια με έπιαναν τα κλάματα χωρίς να μπορώ να καταλάβω το λόγο. Δεν μπορούσα ποτέ να εκφράσω αυτό που αισθανόμουν. Τυχαία γύρω στα 22 μου, κρατώντας τα λόγια ενός φίλου ηθοποιού, συγκινήθηκα και κάπως άνοιξε μπροστά μου ένας ολόκληρος κόσμος», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Και τότε σκέφτηκα να στραφώ προς την Τέχνη»

Και αμέσως μετά, συμπλήρωσε: «Και τότε σκέφτηκα να στραφώ προς την Τέχνη. Αλλά στην αρχή είχα φοβερές δυσκολίες στο λόγο. Έχω παλέψει πάρα πολύ σε αυτήν τη δουλειά για να βελτιωθώ και να προχωρήσω. Κι είχα και πολλές απογοητεύσεις. Έφαγα πολλές “αγκωνιές” στην αρχή».

Η άγνωστη, πανέμορφη πλευρά της Λευκάδας – Ο Κωνσταντίνος Κάππας μας ξεναγεί στο νησί που λατρεύει | travel.gr

«Οι γονείς μου δεν το ήθελαν γιατί ήμουν φοιτητής στην Γυμναστική Ακαδημία και με πίεζαν να πάρω το πτυχίο μου»

Ο Κωνσταντίνος Κάππας είπε στη συνέχεια: «Οι γονείς μου δεν το ήθελαν γιατί ήμουν φοιτητής στην Γυμναστική Ακαδημία και με πίεζαν να πάρω το πτυχίο μου. Και δεν παραδέχονταν ότι είχα κάποια σχέση με την υποκριτική. Το πτυχίο μου το πήρα, επειδή δεν ήθελα να αφήσω ανοιχτές αυτές τις σπουδές. Επέστρεψα στη σχολή 35 ετών και τα ξαναέκανα όλα από την αρχή, μόνο για να πάρω το πτυχίο».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss