Κόπηκαν τα cameo των Superman και Wonder Woman στην ταινία The Flash – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Η ταινία Flash με τον Ezra Miller μένει σταθερή από την Warner Bros. στις 23 Ιουνίου 2023 και όπως όλα δείχνουν δε ισχύσουν όσα είχαν γραφτεί πρόσφατα. Ωστόσο, μετα τις τρελές εξελίξεις των τελευταιων βδομάδων, την ακύρωση του Wonder Woman 3 και την αποπομπή του Henry Cavill από τον ρόλο του Superman (λίγο καιρό μετά την post-credits σκηνή στο Black Adam), αμφότερα τα cameo των δυο χαρακτήρων από την ταινία The Flash κόπηκαν.

Έτσι αναφέρει σε άρθρο του το Hollywood Reporter, μιας και η νέα διοίκηση δε θα προχωρήσει με τον Cavill και δε θα γίνουν τα Man of Steel 2 και Wonder Woman 3, όπως αναφέρθηκε. Το άρθρο αναφέρει πως απλά πληρώθηκε 250.000 δολάρια ο Cavill για τις cameo εμφανίσεις σε Black Adam και The Flash αντίστοιχα, ενώ δεν υπέγραψε κάποιο νέο συμβόλαιο και απλά ήταν αποτέλεσμα της πίεσης του Dwayne Johnson, ο οποίος ήθελε να έχει επιρροή στην DC. Κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ.
Πριν καν κυκλοφορήσει η ταινια The Flash, έχουμε εξελίξεις με τo sequel της. Ο μοντέρ της ταινίας, Paul Machliss αναφέρει πω έχει γίνει πολύ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα και η τεχνολογία θα είναι φανταστική. Στο IBC ανέφερε: “Θα είναι εντυπωσιακή η ταινία. Η Warner μάς είπε να κάνουμε την καλύτερη ταινία που μπορούμε και είναι η πρώτη ταινία που φέρνει μία πολύ νέα τεχνολογία όσον αφορά τη λήψη πολλαπλών βερσιόν του ίδιου χαρακτήρα στην οθόνη, αντί να χρησιμοποιούνται «στημένες» κάμερες ή motion controls, όπως στο Last Night in Soho. Υπάρχει μία νέα και θαυμάσια τεχνολογία, για την οποία θα μπορούμε να μιλήσουμε μόλις βγει η ταινία. Αλλά αυτό είναι πολύ συναρπαστικό και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι είμαστε οι πρώτοι, σίγουρα σε μια ταινία τέτοιας κλίμακας, που την χρησιμοποιούμε. Ίσως γι’ αυτό καθυστέρησε τόσο η ταινία, αλλά πιστέψτε με αξίζει την αναμονή γιατί δείχνει φανταστική!”
Πριν από καιρό είχε αναφέρει το Hollywood Reporter το σενάριο είναι γραμμένο ήδη από τον David Leslie Johnson-McGoldrick, που είναι σχετικός με το είδος μιας και έχει επιμεληθεί το σενάριο για το Aquaman and the Lost Kingdom. Λεπτομέρειες φυσικά δεν υπάρχουν, ωστόσο ανάλογα φυσικά και με την πορεία του Flash θα έχουμε και συνέχεια στο franchise.
Όπως είχαμε αναφέρει, μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει γίνει χαμός με τον Ezra Miller, ωστόσο όπως έγινε γνωστό δεν θα αντικαταστ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss