Kόπηκε η σκηνή που έχει ο Σπύρος Μπιμπίλας στην σειρά The Crown – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Η σειρά The Crown, είναι μια εκ των πιο ακριβών παραγωγών της και με αφορμή την πρεμιέρα από την πέμπτη σεζόν, υπάρχει επίσημα και μια Ελληνική συμμετοχή, όπως έχει γίνει πλέον γνωστό.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας υποδύεται τον Γιάννη Λάτση στη σκηνή της υποδοχής του ζεύγους του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη θαλαμηγό Christina O’. Ωστόσο, ενώ στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, στους τίτλους τέλους, στους συντελεστές, υπάρχει το όνομα του προέδρου του ΣΕΗ, δεν εμφανίστηκε πουθενά στο επεισόδιο, αφού η σκηνή κόπηκε για έναν ιδιαίτερο λόγο.
Ο ίδιος πάντως ανέφερε τα εξής: «Ακούστε, είναι τόσα πολλά τα ωραία που κάνω που για μένα αυτό ήταν πάντα δεύτερο και γι’ αυτό σας έλεγα συνέχεια ότι δεν είναι τίποτα. Όμως, η σκηνή αυτή δεν υπάρχει. Υπάρχει το όνομά στους τίτλους, και φαίνομαι σαν μορφή. Η σκηνή κόπηκε για έναν λόγο που δε μου τον έχουν εξηγήσει, είναι πάρα πολύ ιδιαίτερος και δε μπορώ να επεκταθώ. Η σκηνή αυτή η πεντάλεπτη κόπηκε οπότε πάμε παρακάτω. Δε θα δώσουμε άλλη συνέχεια σε αυτό το ζήτημα. Πληρώθηκα κανονικά. Θα ήθελα να παίζεται η σκηνή. Γίνεται συχνά να κόβονται σκηνές», σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.
Πριν λίγες μέρες για τη συμμετοχή δήλωσε: «Απλώς, υπάρχει η αίγλη του ότι παίζεις στο Netflix. Πήρα τον ρόλο γιατί θεώρησαν ότι μοιάζω στον Λάτση. Για αυτόν τον ρόλο η αλήθεια είναι ότι δόθηκε μεγάλη έκταση, αλλά ουσιαστικά είναι ένας μικρός ρόλος στη σειρά The Crown. Υποδύομαι τον Λάτση στη θαλαμηγό του Ωνάση και μάλιστα το γύρισμα έγινε στη θαλαμηγό Christina O. Παίζω για πέντε λεπτά έναν μικρό ρόλο, αλλά ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να συμμετέχω σε μια τόσο μεγάλη και διεθνή παραγωγή.»
Η σειρά εστιάζει στην Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ και αφηγείται τις εσωτερικές ιστορίες των δύο πιο διάσημων διευθύνσεων στον κόσμο, Buckingham Palace και 10 Downing Street. Οι ίντριγκες, οι αγάπες και οι μηχανορραφίες πίσω από τα μεγάλα γεγονότα που σημάδεψαν το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss