Kόπηκε το Love Island – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Τίτλοι τέλους για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ,  Love Island μέσα στο επόμενο διάστημα, λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που συγκεντρώνει η -υψηλού κόστους- παραγωγή. Το πρόωρο τέλος για το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ έρχεται μετά από απόφαση του σταθμού, οι άνθρωποι του οποίου ανέμεναν καλύτερη απόδοση στην τηλεθέαση.

Τα αρνητικά νούμερα τηλεθέασης σε συνδυασμό με το υπέρογκο κόστος -περίπου στα 4 εκατομμύρια το υπολόγισε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο σημερινό «Happy Day»- οδήγησαν τα στελέχη του καναλιού στην απόφαση να τραβήξουν το καλώδιο στο «Love Island».
Βέβαια, το ελληνικό «Love Island», όπως παρατήρησε η γνωστή τηλεοπτική ρεπόρτερ, καμία σχέση δεν είχε με το αντίστοιχο βρετανικό. Έμοιαζε περισσότερο με το «Big Brother», ένα ακόμα project που «σύρθηκε» τα τελευταία χρόνια από άποψη τηλεθέασης -ούτε μία ερωτική περίπτυξη της προκοπής δεν είδαμε! Ούτε καν εικόνες από την εξωτική Τενερίφη δεν είδαμε. Η δράση εκτυλίσσεται σχεδόν αποκλειστικά στο εσωτερικό μιας βίλας, που κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν βρίσκεται στα Κανάρια Νησιά ή δύο βήματα από το κέντρο της Αθήνας.
Όπως και να έχει, αν πιστέψουμε στις πληροφορίες που μετέδωσε το «Happy Day», ο κύβος ερρίφθη και η παραγωγή προχωρά άμεσα στην ολοκλήρωση των γυρισμάτων στο νησί.
Ο τελικός θα γυριστεί στις 22 Οκτωβρίου και η προβολή του θα γίνει στα μέσα Νοεμβρίου, με στόχο τον περιορισμό της οικονομικής αιμορραγίας.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Athena
09/10/2022

H νέα… τρελή ταινία με τον Jason Momoa στο Netflix
09/10/2022

Η ταινία Τζαμάϊκα είναι μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις για το Ελληνικό σινεμά
05/10/2022

Η πρώτη ταινία της Φίνος Φιλμ
10/10/2022

Kόπηκε το Love Island
13/10/2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss