Κόρινθος: Μυστήριο και τρία κρίσιμα ερωτήματα για τον πνιγμό της 6χρονης Αμέλιας

Κόρινθος: Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της 6χρονης Αμέλιας που πνίγηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα της.

Μπορεί ο πατέρας της 6χρονης Αμέλιας να αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον Ανακριτή, ωστόσο, η έρευνα των Αρχών θα συνεχιστεί, καθώς υπάρχουν ακόμα πολλά «κενά» στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Ο πατέρας του παιδιού, αλβανικής καταγωγής, βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του και είχε πάρει την 6χρονη για να πάνε μία βόλτα.

Τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση είναι τα παρακάτω:
-Γιατί μπήκαν στη θάλασσα για μπάνιο ενώ δεν είχαν μαζί τους μαγιό; Κατά μία εκδοχή που δίνεται ο καιρός δεν ήταν καλός και έτσι αποφάσισαν να μην πάνε για μπάνιο. Ωστόσο, το παιδί ζήτησε κάποια στιγμή από τον πατέρα του να βουτήξουν στη θάλασσα και να πάνε να ανέβουν σε βάρκα που βρισκόταν σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από την ακτή.

-Ένα δεύτερο ερώτημα είναι γιατί ο πατέρας δεν είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο στην ακτή;

-Το τρίτο κρίσιμο ερώτημα είναι γιατί δεν βούτηξε για να σώσει το παιδί όταν είδε ότι αυτό άρχισε να βυθίζεται. Κατά τη δική του εκδοχή πανικοβλήθηκε σε βαθμό που δεν ήξερε πως να αντιδράσει. Αρχικά δεν είχε αναφέρει ότι έχει άσθμα και αυτό τον απέτρεψε από το να βουτήξει για να τραβήξει πάνω την 6χρονη. Οι ισχυρισμοί αυτοί προκάλεσαν από την πρώτη στιγμή ερωτήματα στους λιμενικούς που έκαναν την προανάκριση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, επιβεβαιώνεται ότι το μικρό κορίτσι συνήθιζε να βουτάει στο συγκεκριμένο σημείο και να πηγαίνει στη βάρκα για να παίξει.
Ο 42χρονος πατέρας απολογήθηκε στον Ανακριτή υποστηρίζοντας ότι όταν το παιδί γλίστρησε και έπεσε μέσα στη θάλασσα, εκείνος φοβήθηκε να βουτήξει μέσα στο νερό λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει με το άσθμα.
Ανέφερε, ωστόσο, ότι αμέσως άρχισε να καλεί σε βοήθεια αλλά δεν έβλεπε κανέναν που θα μπορούσε να βοηθήσει. Έτσι έφυγε για να πάει να πάρει το κινητό του τηλέφωνο και να καλέσει σε βοήθεια. Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι υπερ-αγαπούσε την κόρη του και ότι δεν ήθελε να της χαλάει χατίρι. Αυτός ήταν ο λόγος που όταν του είπε να βουτήξουν στη θάλασσα και να πάνε στη βάρκα, εκείνος δεν το αρνήθηκε παρότι δεν είχαν πάρει μαζί τους μαγιό.

Τελικά ο 42χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους (παρου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss