Κοροναϊός: Δωρεάν πλατφόρμα εξ αποστάσεως συμβουλευτικής από ιατρούς

Πρωτοβουλία των «Γιατρών του Κόσμου» για την ιατρική γνωμάτευση και παραπομπή ασθενών στο ΕΣΥ

Επείγουσα δράση με στόχο την δωρεάν εξ αποστάσεως συμβουλευτική και καθοδήγηση από έμπειρο ιατρικό προσωπικό για τον κοροναϊό, καθώς και την παραπομπή των ασθενών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας οργανώνουν οι «Γιατροί του Κόσμου» και η εταιρεία BookingClinic.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία BookingClinic διαθέτει δωρεάν την πλατφόρμα της, προκειμένου να εξασφαλισθεί η εξ αποστάσεως συμβουλευτική του κοινού από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό των «Γιατρών του Κόσμου» και η ομαλότερη παραπομπή στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Όλη η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν από το σπίτι, προκειμένου να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις και επαφές.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι «Γιατροί του Κόσμου», «η “virtual” ιατρική επίσκεψη, μετά από καθορισμένο ηλεκτρονικό ραντεβού και η προσωπική συνομιλία με γιατρό, συμβάλλει στην εμπιστοσύνη και την καλή ψυχολογία του κόσμου, καθώς επίσης και στην ψύχραιμη αντιμετώπιση της κατάστασης».

Τα ραντεβού με τους «Γιατρούς του Κόσμου» πραγματοποιούνται Δευτέρα- Παρασκευή, 10:00 ως 20:00, μέσα από την ιστοσελίδα www.bookingclinic.com/coronavirus.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό

Πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.