Κορυφώνεται η αγωνία για την 48χρονη στην Ευρυτανία: Βατραχάνθρωποι στη Λίμνη Κρεμαστών

Πέφτουν βατραχάνθρωποι στη Λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία στο πλαίσιο των ερευνών για τη 48χρονη Ευρυδίκη. Το εύρημα του Σαββάτου που κινητοποίησε τις Αρχές.

Το τηλεκατευθυνόμενο ναυαγοσωστικό ρομπότ «Sonar Έμιλυ» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε έρευνες το απόγευμα του Σαββάτου, εντόπισε κάτι που θα μπορούσε να μοιάζει με ανθρώπινο σώμα και πλέον η κινητοποίηση των Αρχών έχει ενταθεί.
Το ναυαγοσωστικό ρομπότ, εντόπισε αντικείμενο που μοιάζει με ανθρώπινο σώμα στα 90 μέτρα βάθος, ενώ σύμφωνα με το LamiaReport.gr βρίσκεται σε σημείο κάτω από τη γέφυρα που άφησε το αυτοκίνητό της η αγνοούμενη. Τη «σκυτάλη» των ερευνών παίρνουν πλέον οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού για να εξακριβώσουν την ταυτότητα του ευρήματος.

«Να προσέχετε το παιδί»

Στις σημειώσεις που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητό της, η 48χρονη Ευρυδίκη φέρεται να άφηνε οδηγίες στη μητέρα και τον σύζυγό της για να προσέχουν και να φροντίζουν τον γιο της. Ακόμα φέρεται να παρακαλούσε -σε περίπτωση που τη βρουν βαριά τραυματισμένη – να της κάνουν ευθανασία.

Είχε καταγγείλει τον σύζυγό της
Η 48χρονη φέρεται να είχε πάει τις προηγούμενες ημέρες στο Αστυνομικό Τμήμα του Καρπενησίου και να είχε καταθέσει μήνυση κατά του συζύγου της για ξυλοδαρμό έπειτα από έντονο μεταξύ τους καβγά.
Μετά τη μήνυση οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον σύζυγό της, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss