Kosmocar – Volkswagen: προσφέρει συντήρηση 7 ετών – FleetNews

Η Kosmocar – Volkswagen προσφέρει δωρεάν προγραμματισμένη συντήρηση 7 ετών χωρίς κανένα χιλιομετρικό περιορισμό για τα μοντέλα ID.3, ID.4 και ID.5.
Η Kosmocar ανακοίνωσε ότι κάθε νέα παραγγελία* στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Volkswagen και ειδικότερα στα μοντέλα ID.3, ID.4 και ID.5, θα συνοδεύεται από συντήρηση επτά (7) ετών, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση για τους κατόχους τους**.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών μοντέλων Volkswagen μπορούν να πραγματοποιούν τις εργασίες συντήρησης σε οποιοδήποτε συνεργείο του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen της Kosmocar, που με την άριστη τεχνική του κατάρτιση και στον τομέα της ηλεκτροκίνησης επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας στην ποιότητα και την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών After Sales.
Τόσο οι εργασίες όσο και τα γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen που αφορούν στα προγραμματισμένα services του αυτοκινήτου, βάσει των οδηγιών του κατασκευαστή, θα πραγματοποιούνται χωρίς κανένα κόστος για τον κάτοχο, ενώ οποιαδήποτε εργασία εκτός της προγραμματισμένης συντήρησης, θα χρεώνεται με βάση τον εκάστοτε τιμοκατάλογο εργασιών και γνήσιων ανταλλακτικών του Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη Service Volkswagen.
Σημειώνεται ότι η παροχή προγραμματισμένης συντήρησης 7 ετών δεν έχει κανένα χιλιομετρικό περιορισμό και ακολουθεί το αυτοκίνητο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επομένως, σε περίπτωση μεταπώλησης, μεταβιβάζεται αυτόματα στον επόμενο κάτοχο του αυτοκινήτου αυξάνοντας την εμπορική του αξία.

* Η συγκεκριμένη παροχή αφορά αποκλειστικά σε παραγγελίες που εμπίπτουν στον τιμοκατάλογο που τέθηκε σε ισχύ στις 7/11/2022.
** Η παροχή αυτή αφορά σε όλους τους πελάτες, ωστόσο δεν περιλαμβάνονται τα επαγγελματικά οχήματα ΤΑΞΙ.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss