Κόσοβο: Απίστευτες σκηνές σε οίκο ευγηρίας-Νοσοκόμα χτυπάει ηλικιωμένη

Κόσοβο: Η νοσοκόμα και μία οικονόμος του οίκου ευγηρίας έχουν συλληφθεί ενώ ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας ζήτησε να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης όλοι οι εμπλεκόμενοι

Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει σοκαριστικές εικόνες μέσα από έναν οίκο ευγηρίας στο Κόσοβο που δείχνουν μία νοσοκόμα να χαστουκίζει επανειλημμένα μία ηλικιωμένη τρόφιμο.
Σε βίντεο που έχει κοινοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακούγεται η νοσοκόμα να λέει «ένα μικρό χαστούκι, μία μικρή κλωτσιά», ενώ χτυπάει την ηλικιωμένη γυναίκα και γελάει.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον οίκο ευγηρίας Orenda στην περιοχή Peje στο Κόσοβο, ενώ μετά την κυκλοφορία του βίντεο τόσο η νοσοκόμα όσο και μία οικονόμος του γηροκομείου συνελήφθησαν.
Στα πλάνα του σοκαριστικού βίντεο η εργαζόμενη στο γηροκομείο φαίνεται να κρατάει τα χέρια της γυναίκας και να την χαστουκίζει πολλές φορές, ενώ φαίνονται άλλες δύο γυναίκες, οι οποίες δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσουν την επίθεση της συναδέλφου τους στην ηλικιωμένη γυναίκα που βρίσκεται σε σοκ.

Μία ακόμη γυναίκα βιντεοσκοπεί το βίαιο συμβάν και ακούγεται να γελάει δυνατά όσο η ηλικιωμένη υποφέρει από τα απανωτά χτυπήματα που δέχεται.

Σύμφωνα με την Albanian Daily News η νοσοκόμα ακούγεται να λέει «ένα μικρό χαστούκι, όπως ξέρω, μια μικρή κλωτσιά».
Σε ανακοίνωση της η αστυνομία του Κοσόβου ανέφερε ότι με βάση το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατάφεραν να αναγνωρίσουν την τοποθεσία το μεσημέρι της Τετάρτης 2/11 και να συλλάβουν δύο ύποπτες.
Σύμφωνα με δηλώσεις των αστυνομικών: «Οι ύποπτες απολογήθηκαν στον ανακριτή στο αστυνομικό τμήμα του Peje και θα ληφθούν περαιτέρω ενέργειες με βάση τις εντολές του αρμόδιου εισαγγελέα».

Το περιστατικό προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών της χώρας, Xhelal Svecla, ο οποίος ζήτησε να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης όλοι οι εμπλεκόμενοι, ενώ δήλωσε, πως αυτό που συνέβη είναι πολύ σοβαρό, ειδικά όταν συμβαίνει σε ένα περιβάλλον που πρέπει να προσφέρει βοήθεια και φροντίδα.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss