Κώστας Κόκλας: «Η γενιά μου έφαγε πολύ bullying»

Ο Κώστας Κόκλας με αφορμή την φετινή του εμφάνιση στο Εθνικό Θέατρο, εκεί όπου σπούδασε, παίζοντας στους Ιππείς του Αριστοφάνη δια χειρός του Κωνσταντίνου Ρήγου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

«Το Εθνικό το θεωρώ σαν το σπίτι μου»

Αρχικά, ο επιτυχημένος ηθοποιός είπε: «Είναι όμορφα, είναι σαν να γυρνάς πίσω στα φοιτητικά χρόνια. Το Εθνικό το θεωρώ σαν το σπίτι μου».

«Η δουλειά μου δεν μου επιτρέπει να πηγαίνω πολύ πιο πριν από την παράσταση»

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δουλεύω και εκτός του Εθνικού Θεάτρου, έχω υποχρεώσεις, γυρίσματα… Η δουλειά μου δεν μου επιτρέπει να πηγαίνω πολύ πιο πριν από την παράσταση».

«Ακυρώθηκε η παράσταση και έπεσε πρόστιμο»

«Έφυγα μια μέρα αργότερα, έπιασε φωτιά στο Αίγιο, δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στη Δωδώνη για να παίξουμε, ακυρώθηκε η παράσταση και έπεσε πρόστιμο. Ήταν υποχρέωση του Εθνικού Θεάτρου να επιβάλει ποινές λόγω της ακύρωσης και το δεχτήκαμε αδιαμαρτύρητα», πρόσθεσε.

«Η γενιά μου πέρασε από περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας»

Επιπλέον, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Έχω κάνει 35 σίριαλ και έχω περάσει και δύσκολα. Η γενιά μου έφαγε πολύ bullying. Η γενιά μου πέρασε από περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας, και το χειρότερο είναι να βλέπεις το λάθος και να μην μπορείς να κάνεις κάτι».

«Όταν δεν μου άρεσε κάτι σηκωνόμουν και έφευγα»

«Κάποιος μπορούσε επειδή θεωρούσε ότι είναι αστείο να σε κακοποιεί επάνω στην σκηνή ή να φτύνει μπροστά στο πρόσωπό σου. Όταν δεν μου άρεσε κάτι σηκωνόμουν και έφευγα, αλλά είναι επίσης βία όταν βλέπεις να συμβαίνει σε κάποιους που δεν μπορούν να φύγουν», κατέληξε να λέει ο ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss