Κώστας Νικούλι: Τι απαντά για την φημολογούμενη συμμετοχή του στο «Survivor»;

Ο Κώστας Νικούλι, ο αγαπημένος «Πετρής» της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός», βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4». Μέσα από αυτή του την εμφάνιση, ο ηθοποιός μίλησε τόσο για την επιτυχία της σειράς, όσο και για τις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στο «Survivor».

«Μόνο αστεία μπορώ να το πάρω αυτό»

Συγκεκριμένα, αναφορικά με το «ταξίδι» του στον Άγιο Δομίνικο και την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», ο Κώστας Νικούλι ξεκαθάρισε: «Μόνο αστεία μπορώ να το πάρω αυτό, γιατί δεν είναι κάτι πραγματικό. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση».

«Για εμένα είναι κέρδος που βρέθηκα με αυτούς τους ηθοποιούς και τους συνεργάτες»

Για τη συμμετοχή του στην αγαπημένη σειρά «Σασμός», ο ταλαντούχος ηθοποιός ανέφερε: «Για εμένα είναι κέρδος που βρέθηκα με αυτούς τους ηθοποιούς και τους συνεργάτες. Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να έχει ένας νεαρός ηθοποιός και το βλέπω και πώς συνεχίζει, μου έχει δώσει τα καλύτερα εφόδια να πάω παρακάτω».

Πότε έκανε το τελευταίο του γύρισμα για τον «Σασμό»;

Ο ηθοποιός αποχαιρέτησε – προς το παρόν – τον «Σασμό» αφού στα επόμενα επεισόδια ο «Πετρής» θα πέσει νεκρός από τα χέρια του Αστέρη ανοίγοντας έναν νέο κύκλο αίματος στο χωριό. Έτσι, αποκάλυψε και το πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανε γύρισμα, λέγοντας πως ήταν «την προηγούμενη εβδομάδα».

Υπενθυμίζεται πως, η συμπρωταγωνίστρια του στον «Σασμό», Μαρία Τζομπανάκη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της με τον νεαρό ηθοποιό για να τον αποχαιρετίσει. Ειδικότερα, σ’ αυτή της την ανάρτηση, η «Καλλιόπη» έγραψε: «Θα μας λείψεις πολύ αγαπημένε μας…».

«Ακούνε τις εξελίξεις και μένουν κοκαλωμένοι»

Στη συνέχεια, ο Κώστας Νικούλι είπε πως «το αστείο είναι ότι πολλές φορές είμαι έξω σε κάποια ταβέρνα και αρχίζω να μιλάω δυνατά και ακούνε τις εξελίξεις και μένουν κοκαλωμένοι». Τέλος, εξομολογήθηκε πως χαίρεται ιδιαίτερα με την αγάπη του κόσμου και τόνισε πως μένει στα θετικά της δημοφιλίας που απολαμβάνει, χωρίς να καβαλάει το καλάμι.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss