Κώστας Παπαδόπουλος: Οι κακές συμπεριφορές στο Survivor είναι από 2 υψηλόβαθμα στελέχη της παραγωγής

Στην εκπομπή «Breakfast@star» μίλησε ο ζαχαροπλάστης του Survivor Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος απάντησε και για τις άσχημες συμπεριφορές στο ριάλιτι επιβίωσης, τονίζοντας πως πρόκειται για δύο υψηλόβαθμα στελέχη της παραγωγής.

Κώστας Παπαδόπουλος: Πατέρας για τέταρτη φορά θα γίνει ο πρώην παίκτης του  «Survivor»

«Όλοι ξέρουν ότι για να προβληθείς και να πάρεις τηλεοπτικό χρόνο πρέπει να κάνεις δράσεις, να είσαι δυναμική προσωπικότητα»

«Δεν ισχύει το ότι όποιος δεν έχει καλή σχέση με την παραγωγή, φεύγει από το παιχνίδι. Μήπως αν δεν κάνει καλό ριάλιτι, θέλετε να πείτε; Όποιος δεν κάνει καλό ριάλιτι, δεν κλέβει και τηλεοπτικό χρόνο. Είναι όλοι διαβασμένοι. Όλοι ξέρουν ότι για να προβληθείς και να πάρεις τηλεοπτικό χρόνο πρέπει να κάνεις δράσεις, να είσαι δυναμική προσωπικότητα», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Κώστας Παπαδόπουλος: "Στο Survivor έζησα ανθρωποφαγικές συνθήκες" | Zappit

«Πατάνε πάνω στην ψυχολογία σου»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε στη συνέχεια: «Οι άσχημες συμπεριφορές δεν είναι από όλη την παραγωγή. Είναι από δύο στελέχη υψηλόβαθμα, ένας άντρας και μια γυναίκα. Είναι λογικό ότι για να μπορέσουν να χειριστούν 30 παίκτες θα είναι πάρα πολύ ως άκρως πάρα πολύ αυστηροί. Αλλά και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Πατάνε πάνω στην ψυχολογία σου».

Survivor All Star - Κώστας Παπαδόπουλος: Δεν πουλιέμαι για κανέναν, είμαι  εδώ για τα παιδιά μου

«Μου μίλησαν κι εμένα άσχημα, αλλά σας είπα ότι από δω μπαίνει και από δω βγαίνει»

Και πρόσθεσε: «Εμένα όσα μου έλεγαν, από τη μία έμπαιναν και από την άλλη έβγαιναν. Δεν έδινα τόση σημασία, δεν είμαι τόσο ευαίσθητος όπως άλλο παίκτες. Τους λες ότι πονάς και σου λένε “σήκω και φύγε”. Το έχω ζήσει κι εγώ. Τους είπα ότι πονάει το χέρι μου και μου είπαν “δεν αντέχεις; Σήκω και φύγε”». Κλείνοντας, ο Κώστας Παπαδόπουλος ανέφερε: «Μου μίλησαν κι εμένα άσχημα, αλλά σας είπα ότι από δω μπαίνει και από δω βγαίνει».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss