Κοτάρσκι: ‘Ο ΠΑΟΚ έχει φιλοδοξίες, θέλω να παλέψω για τρόπαια’

Ο νεαρός γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι, μίλησε στην πατρίδα του για τους πρώτους του μήνες στην Τούμπα και δήλωσε πως η ομάδα του χρειάζεται χρόνο.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι συμμετέχει στις υποχρεώσεις της εθνικής ελπίδων της Κροατίας και μίλησε στους συμπατριώτες του για τις εντυπώσεις του από τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός τερματοφύλακας αποκάλυψε πως το καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον για αυτόν από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά προτίμησε την προοπτική που του έδινε ο Δικέφαλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προσαρμογή του:

“Στον ΠΑΟΚ τα κατάφερα καλά. Είμαι ικανοποιημένος. Απολαμβάνω τη Θεσσαλονίκη, η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα για να ζεις, η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη, ο σύλλογος είναι υπέροχος. Όλα είναι πραγματικά τέλεια. Και αυτό που είναι πιο σημαντικό για την ποδοσφαιρική μου ιστορία είναι το γεγονός ότι είμαι βασικός συνεχώς. Ο ΠΑΟΚ έφτιαξε μια νέα ομάδα και τα πάει αρκετά καλά στην αρχή της σεζόν. Ελπίζω να συνεχίσουμε σε θετικό ρυθμό”.

Για τους στόχους της φετινής χρονιάς:

“Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό τώρα. Η σεζόν μόλις ξεκίνησε. Φυσικά, οι οπαδοί μας θέλουν σπουδαία πράγματα από εμάς, ελπίζουν σε νίκες, επιτυχίες. Είναι φυσιολογικό ο ΠΑΟΚ να έχει φιλοδοξίες. Δε θα πήγαινα Θεσσαλονίκη αν ο σύλλογος δεν είχε φιλοδοξίες. Θέλω να παλέψω για τρόπαια. Αλλά θέλω να τονίσω ότι αυτήν τη σεζόν ο σύλλογος μου, αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα ομάδα. Έχουμε, μια αρκετά νέα ομάδα, με πολλούς νεαρούς παίκτες. Η ομάδα είναι πραγματικά ανανεωμένη. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να κάνουμε “κλικ” όλοι μαζί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο χρόνος θα δείξει”.

Για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη:

“Ήταν πολύ μεγάλο σοκ για εμάς, δεν το περιμέναμε. Αλλά αυτός ο αποκλεισμός συνέβη ακριβώς λόγω αυτού που μιλούσα. Είμαστε νέα ομάδα αυτό φάνηκε σε αυτά τα δύο παιχνίδια με τους Βούλγαρους. Ήταν αρκετά οδυνηρό, αλλά κρατήσαμε το κεφάλι ψηλά, δεν βυθιστήκαμε, συνεχίσαμε, μαζευτήκαμε. Συμφωνήσαμε να το σκεφτούμε περισσότερο, να εστιάσουμε σε ένα παιχνίδι τη φορά, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε βαθμούς. Και εδώ είμαστε αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση. Όλοι πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι για σπουδαία πράγματα γιατί έχουμε ποιότητα. Όμως ο χρόνος θα τα δείξει όλα. Δε θα ήθελα να κάνω προβλέψεις στην αρχή της σεζόν, αλλά, ναι, έχουμε φιλοδοξίες”.

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα:

“Υπάρχει τρέλα στην κερκίδα. Είναι δύσκολο ακόμη και να το περιγράψω. Πρέπει να το ζήσεις, να νιώσεις την ατμόσφαιρα, η οποία είναι υπέροχη. Ήξερα πριν έρθω στον ΠΑΟΚ τι είδους παθιασμένους οπαδούς έχει αυτός ο σύλλογος, τι είδους υποστήριξη έχει, αλλά είναι διαφορετικό όταν έρχεσαι και το ζεις. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, είναι χαρά να παίζεις μπροστά σε τέτοιους οπαδούς όπως ο δικός μας. Έκανα μια σπουδαία κίνηση πηγαίνοντας στον ΠΑΟΚ. Ακριβώς σε όλα τα κομμάτια, και φυσικά το πιο σημαντικό είναι ότι παίζω συνεχώς. Ήταν ένα μεγάλο βήμα μπροστά για μένα. Σε σύγκριση με την Γκόριτσα, είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα προς τα πάνω. Πιστεύω στον εαυτό μου, έχω εμπιστοσύνη, είμαι χαρούμενος”.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss