Κουρμπέλης: ‘Θέλουμε το απόλυτο’

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

INTIME

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υποστήριξε πως στόχος των διεθνών είναι το απόλυτο στον όμιλο και το δύο στα δύο στα ματς που απομένουν.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Κύπρο το Σάββατο (24/9, 21:45) για το Nations League και υποστήριξε πως στόχος των διεθνών είναι το απόλυτο στον όμιλο και το δύο στα δύο στα ματς που απομένουν.

“Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές να βγούμε πρώτοι. Περιμένουμε μια καλή συνέχεια του αγωνιστικού προσώπου που είχαμε δείξει και απ’ όσο είδα από τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας είμαι σίγουρος πως θα το δούμε αυτό”.

Για το γεγονός πως οι παίκτες έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, και προέρχονται από εξαιρετικές σεζόν με τις ομάδες τους:

“Είναι σημαντικό στην ψυχολογία του παίκτη για την ομάδα του να διεκδικεί τίτλους. Στην Εθνική βέβαια έχουμε άλλο στόχο, δεν συζητιέται αυτό, στόχος μας είναι το δύο στα δύο”.

Για το μηδέν στην άμυνα έως τώρα:

“Ακούγεται πως η άμυνα φέρνει τους τίτλους και τα αποτελέσματα, πρέπει να υπάρχει μια αντίστοιχη επίθεση. Το να μη δέχεσαι γκολ σε καθιστά και φαβορί του αγώνα, αυτό θα επιχειρήσουμε να κάνουμε στα δύο ματς που απομένουν”.

Η εικόνα του για την Κύπρο:

“Η Κύπρος ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς αλλά ήταν η ομάδα που μας απείλησε περισσότερο στα τέσσερα ματς και πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεχτικοί”.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss