Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, αυτός είναι ο λόγος που μισείς τους χωρισμούς!

Αποκλείεται να μην νιώθεις δυσαρέσκεια ή νοσταλγία για ένα κομμάτι της ζωής σου που τελείωσε οριστικά

Κανένα ζώδιο, ούτε καν ο επιθετικός Κριός ή ο ανεξάρτητος Υδροχόος, δεν απολαμβάνει ποτέ έναν χωρισμό. Ακόμα και οι χωρισμοί που τελειώνουν κάτω από τις πιο φιλικές και εγκάρδιες συνθήκες μπορεί να είναι οδυνηροί.
Αν και είναι πολύ συνηθισμένο, μετά από ένα χωρισμός, να νιώθει κάποιος θλίψη ή θυμό, δεν αντιδρούν όλοι με τον ίδιο τρόπο ούτε φοβούνται τα ίδια πράγματα όταν τελειώνει μια σχέση. Στην περίπτωση πάντως, που θα δεις ένα άτομο το οποίο χώρισε πρόσφατα να είναι υπερβολικά χαρούμενο, πρέπει να ξέρεις ότι κάπου «το παίζει». Αποκλείεται να μην νιώθει δυσαρέσκεια ή νοσταλγία για ένα κομμάτι της ζωής του που τελείωσε οριστικά.

Όλοι οι άνθρωποι και συνεπώς όλα τα ζώδια έχουν κάποιο λόγο να μισούν τον χωρισμό και τα συναισθήματα που τους αφήνει. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις για ποιο λόγο μισούν τους χωρισμούς στα ζώδια της φωτιάς.
ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι το ζώδιο που αγαπάει τον… εαυτό του. Αγαπάει την ανεξαρτησία του και συνήθως δεν δένεται συναισθηματικά με τα άτομα που βγαίνει ραντεβού. Όταν όμως ερωτεύεται, το βέλος τον βρίσκει πολύ βαθιά. Θέλει ο έρωτάς του να είναι μια πραγματική συμφωνία μεταξύ δύο ατόμων και είναι πρόθυμος να παλέψει για να τον κρατήσει ζωντανό.

Όταν χωρίσει από μια σημαντική σχέση, μπορεί να αποβεί πολύ δύσκολο το να πετάξει τις «ζωντανές», υλικές και σωματικές αναμνήσεις από τον/την πρώην, όπως κάρτες γενεθλίων, φωτογραφίες, ηχητικά και οπτικά στιγμιότυπα, ένα βιβλίο στο κομοδίνο του ή μια κρέμα στο μπάνιο. Ίσως ο/η πρώην του Κριού να έχει φύγει, αλλά είναι δελεαστικό το να ζει ανάμεσα σε πράγματα που τον/την θυμίζουν.
Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss