Κριός 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ ♈ 
Ο Δίας θα παραμείνει στο ζώδιό σου μέχρι τις 17 Μαΐου, προλαβαίνεις λοιπόν να καρπωθείς τα καλά της τύχης που σου φέρνει εφ’ όλης της ύλης και να… παιανίσεις «του Κριού ο τράχηλος ζυγόν δεν υποφέρει», αν μάλιστα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μπορεί να αποδειχθεί «ευλογημένο» από κάθε άποψη. Και μην νομίζεις ότι με το που θα φύγει ο «μεγάλος ευεργέτης» θα σε ξεχάσει. Αντίθετα αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 2 Απριλίου κι ύστερα θα τον έχεις για παρέα -αυτόν και την τύχη του- μέχρι την άνοιξη του 2024. Μια χαρά… Όσο για σένα… αδικημένε/η των πρώτων ημερών θα τα έχεις μεν τα «τυχερά» σου, αλλά μόνο για το διάστημα που ο Δίας θα περάσει από τον Ήλιο σου, πρακτικά μέχρι τις 10 Μαρτίου περίπου κι ό,τι προλάβεις.
Από τις 17/5 ο «Χοντρός» θα ασχοληθεί με τα οικονομικά σου κι επειδή όλα πλέον θα είναι θέμα διαχείρισης, κάνε τα κουμάντα σου. Πρόσβαση στο χρήμα θα έχεις, απομένει να δεις τι θα το… κάνεις!
Στο ζώδιό σου γίνεται και η πρώτη έκλειψη της χρονιάς, η Ηλιακή της 20ης Απριλίου. Στις 29 μοίρες και 50΄μεν αλλά αυτά τα 10 λεπτά της μοίρας που την χωρίζουν από τον Ταύρο, αρκούν για να καταχωρηθεί σε σένα. Από εκεί και ύστερα το ότι τα Φώτα κάνουν τετράγωνο με τον Πλούτωνα είναι ένα… θέμα, αφού σε παραπέμπουν σε ένα τέλος και μια νέα αρχή αλλά εσύ να κρατήσεις την επανεκκίνησή σου είτε αυτή συμβεί στα προσωπικά σου, είτε στην καριέρα ή/και την οικογένειά σου. Το «μήνυμα» θ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss