Κριστιάνο Ρονάλντο: «Βαριές» εκφράσεις της Τζορτζίνα για τον Σάντος

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η σύντροφος του Πορτογάλου «σταρ», Τζορτζίνα Ροντρίγκες ξέσπασε κατά του Φερνάντο Σάντος, μετά τον αποκλεισμό από το Μαρόκο.

Η Τζορτζίνα χρησιμοποίησε «βαριές» εκφράσεις σε ποστάρισμα της, υπογραμμίζοντας ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έπρεπε να παίξει για κάποιον που δεν το άξιζε.
«Σήμερα ο φίλος και ο προπονητής σου πήρε τη λάθος απόφαση. Αυτός ο φίλος για τον οποίο έχεις πει τόσα λόγια θαυμασμού και σεβασμού. Ο ίδιος που, όταν σε έβαλε στο γήπεδο, είδε πώς άλλαξαν όλα, αλλά ήταν πολύ αργά. Μην υποτιμάς τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, το πιο δυνατό σου όπλο. Πολύ λιγότερο, δεν έπρεπε να παίξεις για κάποιον που δεν το αξίζει. Η ζωή μας δίνει μαθήματα. Σήμερα δεν χάνουμε, μαθαίνουμε. Σε θαυμάζουμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το ποστ της Τζορτζίνα Ροντρίγκες μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το ΜαρόκοInstagram

Ο «CR7» στο (πιθανότατα) τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του ήθελε να οδηγήσει τη χώρα του στην κορυφή του κόσμου. Οι εκπληκτικοί Μαροκινοί, όμως, του έβαλαν φρένο κι από την πλευρά τους έγραψαν ιστορία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τη λήξη του ματς κι ενώ κατευθυνόταν στα αποδυτήρια, ξέσπασε σε κλάματα στη φυσούνα. Ο τηλεοπτικός φακός τον «συνέλαβε» την ώρα που προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπο του.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss