Κρήτη: Δάσκαλος έπιασε μαθητή από το λαιμό – Τι καταγγέλει γονέας

Κρήτη: Σοκάρουν οι καταγγελίες για περιστατικά βίας από δασκάλους προς μαθητές σε δημοτικά σχολεία του νησιού

Σοβαρές καταγγελίες για περιστατικά σωματικής και λεκτικής βίας από δασκάλους προς μαθητές σε δημοτικά σχολεία στην Κρήτη βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας cretapost έχουν γίνει τουλάχιστον δύο καταγγελίες η μία εκ των οποίων έγινε από μητέρα στο αστυνομικό τμήμα Χανίων, η οποία κατήγγειλε ότι ο 65χρονος δάσκαλος του γιου της έπιασε τον 12χρονο από το λαιμό.

Παρόμοια καταγγελία έγινε και στο Ηράκλειο, από πατέρα ο οποίος πήγε στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου και έκανε μήνυση στον δάσκαλο του παιδιού του, μαθητή της ΣΤ’ Δημοτικού. Όπως αναφέρει ο πατέρας στη μηνυτήρια αναφορά του, ο 52χρονος γυμναστής έβρισε τον γιο του.
Αστυνομικοί αναζήτησαν τον γυμναστή, τόσο στο σπίτι του όσο και στο σχολείο, χωρίς να εντοπιστεί.

Και στην πρώτη περίπτωση στα Χανιά πρόκειται για δάσκαλο γυμναστικής με τα θύματα και στις δύο περιπτώσεις να είναι αγόρια.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο τα περιστατικά σημειώθηκαν εχθές Τρίτη 1 Νοεμβρίου και οι καταγγελίες έγιναν σήμερα, ενώ η αστυνομία αναζητά και τους δύο άνδρες στο πλαίσιο του αυτοφώρου που λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss