Κρήτη: Για επίθεση με ρατσιστικά χαρακτηριστικά κατηγορείται ο ένας από τους «νταήδες»

Κρήτη: Σε συμπλοκές και υποθέσεις ναρκωτικών είχαν εμπλακεί στο παρελθόν οι δύο που αναζητούνται για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες

Άφαντοι παραμένουν ακόμα οι δύο κάτοικοι του Μυλοποτάμου που έχουν ταυτοποιηθεί για την επίθεση σε βάρος οικογένειας Γερμανών τουριστών που έκαναν διακοπές στην Κρήτη και οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας εμφανίζονταν πρόθυμοι να παραδοθούν.
Οι δύο βοσκοί στο επάγγελμα και ηλικίας 36 και 38 ετών έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές με τον έναν να έχει εμπλακεί σε υπόθεση συμπλοκής και τον άλλο σε υπόθεση ναρκωτικών.

Την Δευτέρα (22/08) ο εισαγγελέας Ρεθύμνου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον 38χρονο ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που απείλησε με μαχαίρι την οικογένεια των Γερμανών τουριστών.
Συγκεκριμένα το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τις κατηγορίες της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, επικίνδυνη οδήγηση, παραβίαση του νόμου περί όπλων και απλές σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο μετά τη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση έκαναν κινήσεις για να αποσυρθούν οι μηνύσεις που έχουν γίνει σε βάρος τους.

Όπως έγραψε το Newsbomb.gr αυτό που θα υποστηρίξουν οι δύο δράστες της επίθεσης είναι ότι ήταν οι Γερμανοί που επιτέθηκαν πρώτοι και ότι ο ένας από τους δύο έβγαλε μαχαίρι για να αμυνθεί.
Την εκδοχή αυτή, μάλιστα, μετέφερε και ένας συγγενής των δύο ανδρών ο οποίος μίλησε στον Alpha για τα όσα υποστηρίζει η πλευρά των άφαντων ακόμα κατοίκων του Μυλοποτάμου.

Πηγές του Νewsbomb.gr ανέφεραν ότι μέχρι σήμερα έχουν γίνει διπλές έρευνες στα σπίτια των δύο Κρητικών, χωρίς αποτέλεσμα. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν πάντως ότι οι έρευνες στον τόπο κατοικίας τους δεν είναι «απλή υπόθεση» λόγω των «ιδιαιτεροτήτων» της περιοχής.

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss