Κρήτη: Κακουργηματικές διώξεις στον πατέρα που έδερνε στο μπαλκόνι με ξύλο την κόρη του

Κακουργηματικές αλλά και πλημμεληματικές διώξεις άσκησε ο εισαγγελέας Χανιών στον 52χρονο πατέρα που ξυλοκόπησε άγρια την κόρη του ενώ επιτέθηκε και στον γείτονά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapot, ο 52χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις – σε βαθμό κακουργήματος – για ενδοοικογενειακή βία στην κόρη του και γενικότερα στα μέλη της οικογένειάς του καθώς και διώξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβρισης και βίας κατά των υπαλλήλων για την επίθεση σε βάρος του 64χρονου γείτονά του και του γαμπρού του μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο.
Ο ίδιος αναμένεται αύριο να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Χανίων για τα πλημμελήματα ενώ το Σάββατο θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την άγρια επίθεση στην κόρη και την οικογένειά του.

Με κομμάτι ξύλου έδερνε την κόρη του στο μπαλκόνι
Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται χθες μετά από ένα άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο έγιναν μάρτυρες όλη η γειτονιά της Νέας Χώρας στο κέντρο των Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα η 17χρονη κόρη, όπως ανέφερε στην κατάθεσή της, άργησε λίγη ώρα να επιστρέψει από το σχολείο με αποτέλεσμα στο σπίτι να ξεκινήσει ένας άγριος καυγάς.

Η 17χρονη βγήκε στο μπαλκόνι με τον 52χρονο πατέρα της να παίρνει ένα κομμάτι ξύλου και να αρχίσει να την χτυπάει στο σώμα και το κεφάλι, την ώρα που μέσα στο σπίτι βρισκόταν τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας (13 και 4 ετών) αλλά και η 41χρονη μητέρα.
Ένας 65χρονος γ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss