Κρήτη: Συνελήφθη ο 33χρονος που προσπάθησε να βιάσει 50χρονη

Ο 33χρονος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και βιαιοπραγίας της 50χρονης αγρότισσας από την Ιεράπετρα Κρήτης. 

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο 33χρονος Πακιστανός, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει και να βιαιοπραγήσει σε 50χρονη αγρότισσα στην Ιεράπετρα Κρήτης.
Σύμφωνα με το neakriti, ο 33χρονος μετά τις 16:30 κάλεσε μερικές φορές στο κινητό της την 50χρονη, ζητώντας της να συναντηθούν για να της ζητήσει συγγνώμη, γι’ αυτό που της έκανε. Μάλιστα, προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του, λέγοντάς της ότι είχε πιει και είχε καταναλώσει ουσίες.

Η 50χρονη αφού αρνήθηκε να τον συναντήσει αρχικά, μίλησε με την οικογένειά της και το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, και γι’ αυτό του απάντησε θετικά κλείνοντάς του ραντεβού σε ένα μικρό καφέ, όπου όμως εκείνος δεν εμφανίστηκε, πιθανώς γιατί ήθελε να ελέγξει τον χώρο, αν θα ήταν μαζί με άνδρες της αστυνομίας.
Στη συνέχεια, έδωσαν νέο ραντεβού στο ανοικτό δημοτικό πάρκινγκ, όπου και εκεί δεν εμφανίστηκε, τότε ανέλαβε εκείνη την πρωτοβουλία να τον καλέσει στο κινητό του και να του ζητήσει να επισπεύσει τη συνάντηση γιατί είχε δουλειά. Εκείνος της απάντησε ότι ήταν στη Γρα Λυγιά και της αντιπρότεινε να συναντηθούν στο καφέ ενός βενζινάδικου, πολύ κοντά στη Γρα Λυγιά.

Σε όλη αυτή τη διάρκεια των συνομιλιών τους η 50χρονη έπαιρνε οδηγίες από τους άνδρες της ασφάλειας για να τον κρατάει ήρεμο ώστε να μην καταλάβει ότι τον παρακολουθούσαν και όταν εκείνος εμφανίστηκε στο τρίτο ραντεβού στο καφέ του βενζινάδικου, αντί για εκείνη (που βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, μαζί με τον σύζυγό της), εμφανίστηκαν στο ραντεβού οι άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Κρήτη: Ο 33χρονος είχε αλλάξει εντελώς την εμφάνισή του
Ο 33χρονος είχε αλλάξει εντελώς τα χαρακτηριστικά του, είχε κουρευτεί, είχε ξυρίσει το μούσι του και είχε αλλάξει εντελώς την ενδυμασία του, ενώ είχε κρύψει το μοτοποδήλατο με το οποίο είχε δραπετεύσει από τον χώρο της επίθεσης.
Ακόμα και στο αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας, όπου περίμενε η 50χρονη με τον σύζυγό της προκειμένου να τον αναγνωρίσει, προσπάθησε να της ζητήσει συγνώμη, πράγμα το οποίο απέτρεψαν οι αστυνομικοί, καθώς ήταν υπό κράτηση.
Ο 33χρονος θα κρατηθεί απόψε στα κρατητήρια Ιεράπετρας και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σήμερα συμπληρώθηκε η δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του με τις γνωματεύσεις ων ιατρών του νοσοκομείου Ιεράπετρας, οι οποίοι εξέτασαν την τραυματισμένη 50χρονη μετά το συμβάν.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss