Κριτική για την πρώτη σεζόν από την σειρά The Bear – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

O επαγγελματίας σεφ Carmy Berzatto αναγκάζεται να επιστρέψει στη γενέτειρά του, το Σικάγο και να διευθύνει το εστιατόριο της οικογένειάς του, μετά την αυτοκτονία του αδερφού του.

Έχοντας σχηματίσει μια άποψη για την σειρά μετά την ολοκλήρωση της και μάλιστα με το φινάλε να έχει ανατροπές και πολλές εξελίξεις, αποκτήσαμε μερικά συμπεράσματα για αυτήν καθώς και για τα θετικά και αρνητικά της. Φυσικά ΧΩΡΙΣ SPOILERS.
Η πρώτη σεζόν από την σειρά The Bear έχει μόλις 1 επεισόδιο 45-50 λεπτών (το τελευταίο) και όλα είναι διάρκειας από 20 μέχρι βαριά 30 λεπτά. Ωστόσο, δεν βιάζεται, αναλύει όσο γίνεται καταστάσεις και χαρακτήρες, είναι τόσο ωραία δομημένη που εκτός από την πολύπλευρη υπόθεση που έχει αρκετές υποπλοκές, προσπαθεί με επιτυχία να ξεφύγει από τα κλισέ του θέματος, κάνοντας και ένα κοινωνικό σχόλιο.
Όπως είναι λογικό η σειρά The Bear θέλει να εξηγήσει κάποια πράγματα, με τα μικρά επεισόδια να είναι ως επί το πλείστον γεμάτα ένταση αλλά προσφέρουν παράλληλα και ενδιαφέρουσες πτυχές, σε ένα θέμα που σίγουρα θα μπορούσε να ξεφύγει και να γίνει εντελώς καρικατούρα.
Παράλληλα προσπαθεί να μην αποκαλύψει και πολλά περισσότερα από όσα πρέπει ενώ μετά το δυναμικό μπάσιμο, κάπου κάνει μια μικρή “κοιλιά”, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει το πολύ καλό σύνολο που υπάρχει.
Μάλιστα στα δυο τελευταία που είναι και τα καλύτερα, έχουμε εξαιρετικές ερμηνείες και πολύ δυνατή κινηματογράφιση. Ναι μεν σε κάποια σημεία νιώθεις ότι εκεί που πάει να γίνει κάτι το διαφορετικό μπορεί κάπως να …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss