Κριτική για την πρώτη σεζόν από την σειρά The Sandman – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Mια μίξη σύγχρονων μύθων και σκοτεινής φαντασίας, όπου η σύγχρονη μυθοπλασία, το ιστορικό δράμα και οι θρύλοι συνδέονται τέλεια. Το ‘The Sandman’ ακολουθεί τους ανθρώπους και τα μέρη που επηρεάζονται από τον Μορφέα, τον Βασιλιά των Ονείρων, καθώς αυτός διορθώνει τα συμπαντικά και τα ανθρώπινα λάθη που έκανε κατά την διάρκεια της απέραντης ύπαρξης του. Ο Λόρδος των Ονείρων έχει αιχμαλωτιστεί από θνητούς. Όταν απελευθερωθεί, αυτός ο αιώνιος ηγέτης των Ονείρων θα συνειδητοποιήσει ότι οι μπελάδες του μόλις ξεκίνησαν.

Έχοντας σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για την σειρά μετά από τα επεισόδια που παρακολουθήσαμε, αποκτήσαμε συμπεράσματα για αυτήν και θα σας μεταφέρουμε γενικότερα τις εντυπώσεις μας για αυτά που είδαμε σε αυτά.
Το The Sandman είναι δεδομένο ότι προσπαθεί να συνδυάσει την πλοκή με την αγωνία και στα 10 επεισόδια και ενώ σε κάποια τα καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία, σε άλλα “χαντακώνεται” από αυτά που θέλει να περάσει και δεν επιτυγχάνεται αυτό για το οποίο την παρακολουθείς.
Να αναφέρω εξ’ αρχής πως δεν έχω κάποια σχέση με το συγκεκριμένο κόμικ, συνεπώς η παρακάτω ανάλυση είναι μόνο για τα της σειράς. Κάτι που έτσι κι αλλιώς θα γινόταν, καθώς άλλο το γραπτό κομμάτι, άλλο το οπτικό και εδώ το δεύτερο είναι αρκετά χαοτικό ανά σημεία.
Κοιν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss