Κριτική για την σειρά The Dropout – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η σειρά έχει να κάνει με την αληθινή ιστορία της Elizabeth Holmes, της CEO της εταιρείας Theranos. To 2003, η Holmes ίδρυσε τη διαγνωστική εταιρεία αίματος Theranos. Με τον ισχυρισμό ότι έχει ανακαλύψει έναν πρωτοποριακό τρόπο εξέτασης του αίματος, όπου με μια μόλις σταγόνα δείγματος μπορεί να ανιχνεύσει οποιαδήποτε ασθένεια, η Theranos αξιολογήθηκε σαν μια από τις πιο ανερχόμενες εταιρείες και απέκτησε σχεδόν στιγμιαία αξία $9 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Σύντομα όμως ο θησαυρός αποδείχθηκε άνθρακας, καθώς η εταιρεία κατηγορήθηκε για ανακριβείς ελέγχους αίματος που δεν επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς της για αυτήν τη νέα επαναστατική τεχνολογία.

Έχοντας σχηματίσει μια άποψη για την σειρά μετά την ολοκλήρωση της με τα 4 επεισόδια (55 λεπτά το καθένα περίπου) φυσικά να είναι όσο γίνεται κατατοπιστικά και έτσι θα αναφερθούμε στα θετικά και αρνητικά της. Φυσικά ΧΩΡΙΣ SPOILERS.
Η σειρά The Dropout είναι δεδομένο ότι προσπαθεί να συνδυάσει την υπόθεση και τα γεγονότα με τους χαρακτήρες, ενώ προσπαθεί να ενσωματώσει τους ηθοποιούς στα τεκταινόμενα κάτι που ενίοτε πετυχαίνει και άλλοτε όχι τόσο.
Όπως είναι λογικό και επειδή μιλάμε για την σειρά Super Pumped που θέλει να εξηγήσει κάποια πράγματα στην αληθινή ιστορία, με τα 8 επεισόδια να έχουν ενδιαφέρουσες πτυχές, σε ένα θέμα που σε κάποια σημεία αναλύεται εντελώς επιδερμικά και… χρονοβόρα και ίσως χρειαζόταν λίγο… μάζεμα.
H παραγωγή γενικά φροντισμένη και οι ερμηνείες είναι εξαιρετικές με επίκεντρο την πολύ καλή Amanda Seyfried (ο Naveen Andrews σιγοντάρει με επιτυχί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss