Κριτική για την ταινία Crimes Of The Future – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Την ώρα που το ανθρώπινο είδος προσαρμόζεται σε ένα συνθετικό περιβάλλον, το σώμα του υπόκειται σε νέες μεταμορφώσεις και μεταλλάξεις. Ο Saul Tenser (Mortensen), ένας πασίγνωστος permanence καλλιτέχνης, μαζί με την σύζυγό του Caprise (Seydoux), επιδεικνύει τη μεταμόρφωση των οργάνων του σε avant-garde παραστάσεις. Η Timlin (Stewart) μια ερευνήτρια του National Organ Registry, κυνηγά απεγνωσμένα τα ίχνη και τις κινήσεις του και τότε είναι που αποκαλύπτεται μια μυστηριώδης οργάνωση. Η αποστολή τους να χρησιμοποιήσουν την φήμη του Saul για να ρίξουν φως στην επόμενη φάση της ανθρώπινης εξέλιξης.

Υπάρχουν κάποιες ταινίες που θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά, αλλά υπάρχουν κάποιοι ανασταλτικοί παράγοντες με αποτέλεσμα να καταλήγουν να είναι αρκετά περίεργες εμπειρίες. Μια τέτοια είναι και το Crimes Of The Future, μια ταινία που έχει ωραίο “περιτύλιγμα” αλλά από περιεχόμενο χωλαίνει.
Οι προθέσεις της ταινίας είναι να δοθεί μια πιο εναλλακτική ματιά και γενικότερα να μας κάνει να νοιαστούμε για τους χαρακτήρες, ωστόσο μια υπερβολικά τραβηγμένη ιστορία από τον David Cronenberg που σίγουρα έχει μια ιδιαίτερη και εναλλακτική ματιά σε όλες (σχεδόν) τις ταινίες του.
Δυστυχώς όμως, από ένα σημείο και μετά όλα εκτροχιάζονται, μιας και κενότητα πολλών σκηνών αλλά και γενικότερα η “σπατάλη” του χρόνου της αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες στο όλο εγχείρημα. Χωρίς φυσικά να θεωρείται κακή, απλά είναι μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία.
Καταρχάς, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εκπληκτική φωτογραφία της ταινίας …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss