Kριτική για την ταινία Day Shift – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H υπόθεση εστιάζει σ’ έναν εργάτη ο οποίος το μόνο που θέλει είναι να προσφέρει μια καλή ζωή στην πανέξυπνη κόρη του. Ωστόσο, η αδιάφορη δουλειά του ως καθαριστή πισινών στην Κοιλάδα του Σαν Φερνάντο είναι απλά μια συγκάλυψη της πραγματικής πηγής εσόδων του από το κυνήγι και τη δολοφονία βαμπίρ ως μέλος μιας διεθνούς ένωσης κυνηγών βρικολάκων.

To Day Shift είναι μια ακόμα fun ταινία, που πραγματικά η ώρα κυλάει σαν… νεράκι, χωρίς καμία διάθεση να πάρει τον εαυτό της στα σοβαρά, ούτε φυσικά να εστιάσει σε κανά σενάριο της προκοπής, παρά μόνο να προσφέρει δράση και αίμα.
Συνεπώς χαμηλώστε (αν δεν το έχετε κάνει ήδη από τα trailer) και εστιάστε εκεί που πρέπει, δηλαδή στην δράση και το gore και την ψυχαγωγία της, με ό,τι συνεπάγεται αυτό και περιμένει ο θεατής να δει σε ένα θέμα κάπως κλισέ, αλλά ποτέ βαρετό.
Δεδομένα αφηγείται όχι με τόσο διαφορετικό τρόπο την συγκεκριμένη ιστορία και τους χαρακτήρες, σε μια ακόμα ταινία με βαμπίρ η οποία εστιάζει εκεί που πρέπει: στην διασκέδαση του θεατή. Ίσως θα θέλαμε μια λίγο καλύτερη προσέγγιση σε συγκεκριμένα κομμάτια, αλλά έχει αυτά που θες από μια τέτοια ψυχαγωγική προσπάθεια. Δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα στην σύγχρονη εποχή, οπότε θέλουμε ταινίες για να περνάμε ωραία την ώρα μας.
Η ταινία ανά στιγμές έχει ιδανική σκηνοθεσία, όπως αναμένεται σεναριακά δεν έχει κάτι το οποίο θα σε βάλει σε σκέψεις ή θα σε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss