Κριτική για την ταινία Do Revenge – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H ταινία Do Revenge έχει να κάνει με δύο κοπέλες, τις Eleanor και Drea, οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για πάρουν εκδίκηση για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια. Η Drea από ένα αγόρι που έχασε την εμπιστοσύνη της, καθώς διέρρευσε “ροζ” βίντεο της στο ίντερνετ, ενώ η Eleanor το κορίτσι που ξεκίνησε μία καταστροφική φήμη για εκείνη.

H ταινία αποτελεί το τυπικό παράδειγμα μιας χαμένης ευκαιρίας του είδους για το οποίο έχει δημιουργηθεί και θέλει απλά να εξυπηρετήσει τους κανόνες του. Με τα κλισέ του, τις αδυναμίες του, αλλά με συμπαθητικό και διασκεδαστικό τρόπο.
Η ταινία είναι μια χαρά ψυχαγωγική για αυτό που πρεσβεύει και φυσικά το είδος της, καθώς ξέρεις φυσικά τι πρόκειται να δεις από το trailer της και σκοπός της είναι να σε διασκεδάσει, έστω κι αν ήθελε έναν διαφορετικό τρόπο να το κάνει. Κάτι που δεν γίνεται σε όλη την διάρκεια. Εν ολίγοις, μακάρι να είχαμε ένα νέο Mean Girls, αλλά η διάρκεια παραείναι μεγάλη για αυτά που θέλει να προσφέρει.
Το καταφέρνει λοιπόν να διασκεδάσει τους θεατές; Ναι και μέχρι εκεί που έχει… ταβάνι τα πηγαίνει και μια χαρά. Χωρίς να κάνει κάποια υπέρβαση και φυσικά δεν δημιουργεί στον θεατή παραπάνω απαιτήσεις από αυτό που μπορεί να προσφέρει.
Στο Do Revenge λοιπόν η υπόθεση είναι συγκεκριμένη και προσπαθεί να δώσει μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία, όμως η ταινία δεν κάνει κάτι φοβερά πρωτότυπο (θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω από μια επιδερμική σ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss