Κριτική για την ταινία Gone In The Night – Cineramen

movie title: “Gone in the Night” Credit to Vertical Entertainment

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία εστιάζει σε ένα ζευγάρι το οποίο καταφτάνει σε ένα απομακρυσμένο εξοχικό σπίτι για να ανακαλύψει πως κατοικείται ήδη από ένα άλλο μυστηριώδες νεαρό ζευγάρι, μιας και από λάθος έχει μισθωθεί σε όλους. Χωρίς να μπορούν να πάνε κάπου άλλου, αποφασίζουν να μοιραστούν το σπίτι με αυτούς τους ξένους. Όταν ο φίλος της εξαφανίζεται ανεξήγητα με την νεαρή γυναίκα, η Kath αποκτά εμμονή και στρατολογεί τη βοήθεια ενός απροσδόκητου υποστηρικτή, για να βρουν μια εξήγηση για τον ξαφνικό χωρισμό τους. Όμως η αλήθεια είναι πολύ πιο παράξενη από αυτή που θα μπορούσε να είχε φανταστεί.

Δυστυχώς η συγκεκριμένη προσπάθεια, ενώ θα μπορούσε να δώσει μια ωραία και αξιοπρεπή ταινία, χωρίς σωστό σεναριακό υπόβαθρο και με εντελώς άτσαλο ρυθμό αποδεικνύεται μετά από ένα σημείο αχταρμάς, καταλήγωντας μια χαμένη ευκαιρία.
Αρχικά μπορεί να νομίζεις πως υπάρχει κάτι αρκετά ενδιαφέρον βασισμένο σε μια φαινομενικά ανατρεπτική ιστορία και είχε μάλιστα ένα καλό trailer, ωστόσο ειδικά στο δεύτερο μισό μπλέκει χωρίς λόγο τα πράγματα και κάπου εκεί είναι που σε “χάνει”.
Για να το πάρουμε από την αρχή, ενώ προσπαθεί το Gone In The Night να βάλει την δική του “πινελιά” στο είδος και η αλήθεια είναι πως μέχρι τα μισά περίπου, δεν την λες τόσο αδιάφορη, η συνέχεια έχει πολλές filler σκηνές και ξεχειλώνει σαν ιδέα.
Από κει και πέρα, με αποκορύφωμα το χαοτικό δεύτερο μισό που είναι λες και θέλει απλά να γεμίσει τον χρόνο, σίγουρα θα μπορούσε να διαχειρισ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss