Kριτική για την ταινία Honor Society – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

O μόνος στόχος της Honor είναι να μπει στο Χάρβαρντ. Πρόθυμη να κάνει ό,τι χρειαστεί, η Honor καταστρώνει ένα μακιαβελικό σχέδιο για να καταρρίψει τους τρεις κορυφαίους ανταγωνιστές της. Όμως τα πράγματα θα πάρουν νέα τροπή όταν απροσδόκητα ερωτεύεται τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της, τον Michael.

Η ταινία Honor Society προσπαθεί να δώσει κάτι διαφορετικό με ένα ιδιαίτερο και ανεξάρτητο στυλ, καθώς διαθέτει ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι της πλειοψηφίας του είδους. Ένα καλογραμμένο σενάριο με έξυπνους διαλόγους και μερικές χιουμοριστικές καταστάσεις, έχει σίγουρα κάποια κλισέ, αλλά δεν είναι κουράζει όπως πολλές αντίστοιχες ταινίες και για αυτό που θέλει να δώσει, είναι ότι πρέπει. Συν τοις άλλοις, η υπέροχη Angοurie Rice χρησιμοποιεί έξυπνα τον τέταρτο τοίχο για να “μιλήσει” με τους θεατές.
Επίσης, ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι περισσότεροι χαρακτήρες ταιριάζουν μεταξύ τους και έτσι “δένουν” πιο εύκολα, κυρίως φυσικά οι πρωταγωνιστές, ενώ έχουν αρκετές ωραίες σκηνές που ταιριάζουν στην περίσταση.
Εστιάζει στους ηθοποιούς (με την πρωταγωνίστρια να είναι “όλα τα λεφτά”), προσφέρει αρκετές ανάλαφρες στιγμές (χωρίς να ξεχειλώνει τις καταστάσεις) συνδυάζοντας το ταλέντο τους αλλά και μερικές πιο “σοβαρες” στιγμές και έτσι το Honor Society αποτελεί μια ενδιαφέρουσα ταινία.
Μην νομίζετε βέβαια, ότι λείπουν τα κλισέ και οι διδακτισμοί, ωστόσο “ντριπλάρονται” εύκολα. H ταινία Honor Society ωστόσο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss