Κριτική για την ταινία House Of Darkness – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ένας άνδρας πηγαίνει με το αμάξι του μία κοπέλα που μόλις έχει γνωρίσει στο σπίτι της. Εκείνη τον προσκαλεί μέσα για ποτό κι εκείνος δέχεται.

Για μια ακόμα φορά στο είδος, η ταινία House Of Darkness αποτελεί μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Ενώ θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να καθηλώσει τον θεατή με το απειλητικό της κλίμα και την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιδέα, καταλήγει από ένα σημείο και μετά να ξεφύγει και να γίνεται εντελώς flat.
Ναι μεν στόχος για την ταινία House Of Darkness είναι να προσφέρει στον θεατή αγωνία, εναν διαφορετικό τρόμο και να τον κάνει να νιώσει παράλληλα την απειλή που υπάρχει, ωστόσο έχει κάποια σημαντικά προβλήματα που αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για κάτι παραπάνω.
Μπορεί να προσπαθεί από τα πρώτα λεπτά να σε βάλει στο κλίμα και αργεί σχετικά να μπει στο κανονικό της κομμάτι, ωστόσο ενώ αρχικά η ιδέα είναι υποσχόμενη, στο δεύτερο υπάρχουν μερικές ευκολίες και όλα καταρρέουν.
Η ταινία ενώ σε κάποια κομμάτια της στο πρώτο μέρος ιντριγκάρει και έχει ενδιαφέρουσες ιδέες, δεν πετυχαίνει πλήρως τον σκοπό της, μιας και όσο περνάει η ώρα… ξεχειλώνει, απλά ξεμένοντας από έξυπνες ιδέες.
Προσπαθεί να κρατήσει το ενδιαφέρον (υπάρχουν κάποιες δυνατές σκηνές), ωστόσο έχουμε μερικές κλισέ ατάκες , ενώ παράλληλα σε μερικές σκηνές που δεν χρειάζεται, κατεβάζει λίγο την ένταση και δεν έχουμε τις κατάλληλες επεξηγήσεις.
Υπήρχε δυνατότητα για μερικές πολύ καλές και έξυπνες στιγμές, τις οποίες και δεν αξιοποιεί μέσα σε αυτόν τον μικρό χώρο, χαραμίζοντας τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss