Κριτική για την ταινία Hustle – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H ταινία Hustle εστιάζει σε έναν scouter, που είχε απολυθεί άδικα λίγο μετά την ανακάλυψη ενός παίκτη που αγωνιζόταν εκτός των ΗΠΑ. Στη συνέχεια θέλοντας να αποδείξει ότι και οι δύο έχουν όλα τα προσόντα για να μπουν στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, πηγαίνει τον παίκτη στην Αμερική.

O Adam Sandler κατέπληξε τους θεατές με το Uncut Gems, για την οποία σας είχαμε αναφέρει την άποψη μας και πλέον θέλει να χτίσει ένα καλό σερί διαφορετικών ταινιών, κάτι που στοχεύει να κάνει και η συγκεκριμένη προσπάθεια.
Η ταινία Hustle ανήκει στην κατηγορία πρώτα του δράματος και μετέπειτα των αθλητικών, θέλοντας να “παντρέψει” δυο διαφορετικές κατηγορίες και να δώσει φυσικά εντάσεις και συγκινήσεις στον θεατή με ένα πιο ανάλαφρο και χιουμοριστικό στυλ από αντίστοιχες ταινίες.
Θέλει να εστιάσει πρώτα απ’ όλα στις δυσκολίες του πρωταγωνιστή, αλλά και του μπασκετμολίστα Juancho Hernangomez ανάλογα την εξέλιξη των γεγονότων και μετέπειτα να ασχοληθεί με την προσπάθεια προσαρμογής τους στις σχετικές καταστάσεις.
Η θεματική της ταινίας επικεντρώνεται στο να μπορέσει να κρίνει και να ψυχολογήσει τους δυο πρωταγωνιστές της και κάποιες φορές τα καταφέρνει εύστοχα, άλλες όμως αναλώνεται και σε κάποια αναπόφευκτα κλισέ.
Ένα πράγμα που δεν χωράει αμφισβήτηση στην ταινία είναι το γεγονός πως πρόκειται για μια καλοφτιαγμένη προσπάθεια και με ωραία ερμηνεία από τον Adam Sandler, ο οποίος κατά καιρούς είναι πραγματικά αδικημένος, μιας και αναλώνεται σε βαρετές κωμωδίες και όχι πιο ουσιώδεις ταινίες.
Η ταινία διαθέτει από την αρχή μια σκηνοθεσία γεμάτη από ωραία τρικ και close ups, που βοηθούν στην εξέλιξη της στο να χτίσει …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss