Κριτική για την ταινία Jerry and Marge Go Large – Cineramen

Bryan Cranston as Jerry Selbee and Annette Bening as Marge Selbee in Jerry and Marge Go Large streaming on Paramount+. Photo credit: Emily Shur/Paramount+

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Τζέρι Σέλμπι ανακαλύπτει ένα μαθηματικό κενό στη λοταρία της Μασαχουσέτης και με τη βοήθεια της συζύγου του, Μαρτζ, κερδίζει εκατομμύρια δολάρια.

Εδώ έχουμε ένα ακόμα κλασικό παράδειγμα στο οποίο ενώ υπάρχουν τα εφόδια και πρόκειται για μια αξιοπρεπέστατη προσπάθεια, τελικά νιώθεις ότι κάτι λείπει για μια πραγματικά πολύ καλή προσπάθεια, που θα μείνει στο μυαλό του θεατή.
Αυτό συμβαίνει μιας και δεν αρκεί η συγκεκριμένη προσέγγιση που ναι μεν βλέπεται με ενδιαφέρον, αλλά δεν φτάνει. Υπάρχει μια αξιοπρεπής σκηνοθεσία, μια αρχικά καλή παρουσίαση του θέματος, τους υπέροχους Cranston και Benning, ωστόσο δεν καταφέρνει η ταινία να αποδώσει τα αναμενόμενα, βάσει και της περιγραφής και εξέλιξης της ιστορίας.
Η υπόθεση είναι συγκεκριμένη και προσπαθεί να δώσει μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία με στόχο να εμβαθύνει στο θέμα της, αλλά το Jerry and Marge Go Large θα έπρεπε να αναλύσει τα δεδομένα αλλά και τους χαρακτήρες, κάτι το οποίο έχουμε δει σε άλλες προσπάθειες αρκετά πιο to the point.
Το Jerry and Marge Go Large έχει μερικά προβλήματα τόσο ως προς την ανάπτυξη αλλά και εξέλιξη της πλοκής κατά κύριο λόγο, μιας ενώ έχει ενδιαφέροντα στοιχεία δεν τα αξιοποιεί. Ενώ σε κάποιες στιγμές είναι ωραία δομημένη και προσφέρει δυνατές στιγμές, δυστυχώς στο σύνολο της λειτουργεί μηχανικά απλά για να διεκπεραιώσει τα γεγονότα, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά παλαιότερες προσπάθειες.
Το πρώτο μέρος του Jerry and Marge Go Large είναι αρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss