Κριτική για την ταινία Luck – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H Σαμ Γκρίνφιλντ είναι ο πιο άτυχος άνθρωπος στον κόσμο! Όταν ξαφνικά βρεθεί στην πρωτόγνωρη Γη της Τύχης, πρέπει να ενωθεί με τα μαγικά πλάσματα εκεί για να αλλάξει την τύχη της.

Το τι περιμένεις από την ταινία φυσικά και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρο, όχι μόνο από το trailer, αλλά γενικότερα από όλα όσα πρεσβεύει το είδος και θέλει να προσφέρει γέλιο, με πρωταρχικό σκοπό βέβαια να διασκεδάσει κυρίως τους θεατές μικρούς (κυρίως) αλλά και μεγάλους.
Η ταινία ενώ μπορεί να δώσει πολλά πράγματα και φυσικά τα οποία περιμένει κανείς, σε σύγκριση ειδικά και με άλλες του είδους κάπου… κλατάρει. Αυτό μιας και καταφέρνει να γίνει λίγο μπλεγμένη ως προς τον προσανατολισμό της και ξεμένει από ιδέες, ειδικά σε σχέση με τις αντίστοιχες που έχουμε δει στο παρελθόν και έχουν ξεχωρίσει.
Ενώ οπτικά έχει γίνει πολύ καλή προσπάθεια, στα υπόλοιπα και γενικότερα στην εξέλιξη της υπάρχουν κάποια κενά, με αποτέλεσμα να χαραμίζεται η πολύ όμορφη αισθητική που έχει σε μπόλικα σημεία της και να μην είναι αρκετή.
Σίγουρα σε κάποια σημεία κυλάει ευχάριστα, ωστόσο από την άλλη δεν μπορείς να την πεις και ξεχωριστή, ενώ το κυριότερο είναι ότι δεν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω παρόλο που δυνητικά υπήρχαν τα εφόδια. Γενικά σε όλη την διάρκεια μοιάζει να είναι μια ταινία που θα περάσεις ωραία, αλλά δεν θα αφήσει το στίγμα της στο είδος.
Ναι μεν σε κάποια σημεία η ώρα κυλάει σχετικά ανώδυνα, ωστόσο αυτό δεν συμβαί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss