Κριτική για την ταινία Luckiest Girl Alive – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η Ani FaNelli διαθέτει μια αξιοζήλευτη ζωή στη Νέα Υόρκη. Πίσω από αυτή, όμως, κρύβονται πιο σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν της. Όλα αυτά έρχονται στην επιφάνεια όταν η Ani δέχεται να συμμετάσχει σε ένα ντοκιμαντέρ για ένα βίαιο περιστατικό στο διάσημο σχολείο Brentley που άλλαξε τα εφηβικά της χρόνια.

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά έχουμε ένα θρίλερ το οποίο είχε προοπτικές, ωστόσο δεν κατάφερε να ανταπεξελθει σε αυτές. Το Luckiest Girl Alive είναι μια πρόχειρη, βιαστική προσπάθεια που δεν μπορεί να αποφύγει και τα κλισέ του είδους.
Μετά το κάπως ενδιαφέρον αν και σχετικά υποτονικό πρώτο μέρος περιμένεις σίγουρα την “έκρηξη” του δεύτερου μέρους αλλά και την πλήρη ανάπτυξη των χαρακτήρων. Εντέλει όμως δεν έρχεται τελικά αυτό που θες να δεις και η προσπάθεια είναι κατώτερη του αναμενομένου.
Μια πολύ σοβαρή ιστορία με πολύ δυνατό περιεχόμενο πάει στράφι, λόγω ρυθμού, κακής διαχείρισης και όχι μόνο. Τόσοι πολλοί χαρακτήρες χαραμίζονται μαζί με τους αντίστοιχους ηθοποιούς, αλλά το βασικότερο είναι πως η ταινία δεν έχει σαφή προσανατολισμό, με αποτέλεσμα στο τελευταίο της κομμάτι να δείχνει πως θέλει να τα κάνει όλα… fast forward για να μην ξεμείνει από χρόνο.
Εκείνο που απογοητεύει και για αυτό δεν λειτουργεί καλά είναι το γεγονός ότι ενώ έχει όλα τα φόντα για μια δυνατή ταινία και αρκετό υλικό για να κρατήσει το ενδιαφέρον, δεν καταφέρνει να εκμεταλλευτεί την θεματολογία, ώστε να ξεδιπλωθούν άλλες αρετές και να αναπτυχθούν οι χαρακτή …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss