Κριτική για την ταινία Mr. Harrigan’s Phone – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Κρεγκ είναι ένας έφηβος που κάνει μικροδουλειές κι εξυπηρετήσεις για τον καινούριο κάτοικο της μικρής του πόλης, τον γηραιό κι εκκεντρικό κύριο Χάριγκαν. Είναι η εποχή της κυκλοφορίας του πρώτου iPhone και μια μέρα ο Κρεγκ αρχίζει να λαμβάνει μηνύματα από το iPhone που είχε χαρίσει στον κύριο Χάριγκαν – το μόνο πρόβλημα είναι πως ο κύριος Χάριγκαν είναι νεκρός και το τηλέφωνο έχει ταφεί μαζί του.

Έχουμε δει τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλές ταινίες στο είδος οι οποίες έχουν προσπαθήσει για το κάτι διαφορετικό (ειδικά αυτές που βασίζονται σε ιστορίες του Stephen King), ωστόσο το μόνο που καταφέρνουν είναι να πέφτουν συνεχώς στις ίδιες ευκολίες, όπως και στην προκειμένη περίπτωση.
Η ταινία Mr. Harrigan’s Phone γρήγορα ξεφεύγει και γίνεται εντελώς flat χωρίς πολλές εντάσεις, ενώ μετατρέπεται σε αχταρμά από τα μισά και μετά (μιας και έχει χάσει ήδη σχεδόν την μισή ταινία με την αργή της εξέλιξη), καθώς δεν εκμεταλλεύεται την ενδιαφέρουσα κεντρική ιδέα και γεμίζε με κλισέ.
Ναι μεν στόχος για την ταινία Mr. Harrigan’s Phone είναι να προσφέρει στον θεατή κάτι το διαφορετικό, ωστόσο καταλήγει σε υπερβολές και ανούσιες σκηνές. Συν τοις άλλοις έχει πολλά σημαντικά προβλήματα και μια ανιαρή εξέλιξη, προχειροστημένη, με την τελική εξέλιξη να πηγαίνει στράφι.
Μπορεί να προσπαθεί από τα πρώτα λεπτά να σε βάλει στο κλίμα (αν και αργεί να… πάρει μπρος), ωστόσο δεν μαθαίνουμε πολλά πράγματα για τους χαρακτήρες, ενώ ειδικά στο δεύτερο ε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss