Κριτική για την ταινία Our Father – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η Jacoba Ballard ήταν ένα μοναχοπαίδι που συνελήφθη χάρη σε δωρητή σπέρματος και που πάντα ονειρευόταν να αποκτήσει αδερφάκι. Ένα τεστ DNA, όμως, από αυτά που κάνεις ως ιδιώτης, θα την οδηγήσει στην ανακάλυψη πως έχει όχι ένα, αλλά επτά ετεροθαλή αδέλφια – αυτό σε πρώτη φάση. Είναι ένας αριθμός που, φυσικά, αψηφά τις βέλτιστες πρακτικές στην ιατρική της γονιμότητας. Καθώς τα αδέρφια αποφασίζουν να μάθουν περισσότερα για το γενεαλογικό τους δέντρο – και όσο ο αριθμός των αδελφών ανεβαίνει ολοένα – θα ανακαλύψουν την αρρωστημένη αλήθεια: ο γιατρός γονιμότητας των γονέων τους, Dr. Donald Cline, γονιμοποιούσε τις ασθενείς του με το δικό του σπέρμα, χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή τους. Καθώς η Ballard και τα νέα της αδέρφια συνειδητοποιούν ότι στην πραγματικότητα έχουν μόλις αρχίσει να ξεμπλέκουν τον σκοτεινό ιστό της εξαπάτησης, η αναζήτησή τους για δικαιοσύνη έχει αν μη τι άλλο έναν στόχο: να ακούσουν μία παραδοχή από τον Cline πως αυτό που διέπραξε ήταν λάθος. Αντ’ αυτού βρίσκουν άρνηση και περιφρόνηση.

Το Our Father πιστοποιεί για μια ακόμα φορά πως το Netflix είναι σταθερή αξία στα ντοκιμαντερ και είναι μια από αυτές τις ταινίες που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, αναφερόμενη σε μια ακόμα απίστευτη ιστορία.
Η ταινία να περιγράφει με ένταση και δυναμισμό τα γεγονότα μια πραγματικά σοκαριστική αληθινή ιστορία η οποία είναι πραγματικά αδιανόητη αν σκεφτεί κανείς τις αντίξοες συνθήκες και απί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss