Κριτική για την ταινία Significant Other – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία αναφέρεται σε μερικά απίστευτα γεγονότα που μαστίζουν ένα νεαρό ζευγάρι όταν κάνει ένα ταξίδι στα δάση του Βορειοδυτικού Ειρηνικού.

Πραγματικά ενώ σαν ιδέα είχε ενδιαφέρον, το αποτέλεσμα είναι μια τεράστια καθίζηση ειδικά από τα μισά και μετά. Κλισέ δίχως όρια, αναξιοποίητοι ηθοποιοί, δίχως κάτι που να βγάζει νόημα σαν εκτέλεση, ειδικά με το κάκιστο τελευταίο μισάωρο, το οποίο πραγματικά είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αφήστε που έχεις “μυριστεί” τι γίνεται από την αρχή.
Σίγουρα μπορεί να υπήρχε η διάθεση για κάτι διαφορετικό, αλλά αυτό που βγαίνει είναι μια ταινία που αποδεικνύεται ένας ανεκδιήγητος αχταρμάς, που πραγματικά όχι μόνο δεν προσφέρει κάτι στον θεατή, αλλά όσο περνάει η ώρα τον εξοργίζει.
To trailer πραγματικά μας προμήνυε για κάτι πολύ ενδιαφέρον και η πλοκή της που δεν αποκαλύπτει κάτι μας είχε εξιτάρει το ενδιαφέρον, μέχρι φυσικά να την δούμε, μιας και ειδικά στο δεύτερο μισό είναι ανεκδιήγητη.
Για να το πάρουμε από την αρχή, εν μέρει ο σκηνοθέτης είναι δεδομένο επιχείρησε να βάλει την δική του “πινελιά” και η αλήθεια είναι πως μέχρι τη μισή ώρα (παρά το ότι δεν ξέρεις καν τι θα δεις), δεν την λες τόσο αδιάφορη.
Ωστόσο από κει και πέρα, με αποκορύφωμα το χαοτικό δεύτερο μισό που είναι λες και θ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss