Κριτική για την ταινία Vesper – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία Vesper αναφέρεται σε ένα 13χρονο κορίτσι που παλεύει να επιβιώσει με τον παράλυτο πατέρα της μετά την κατάρρευση του οικοσυστήματος της Γης. Γνωρίζει μια μυστηριώδη γυναίκα με ένα μυστικό που την αναγκάζει να χρησιμοποιήσει την εξυπνάδα, τη δύναμή της και τις ικανότητές της στο βιο-χακάρισμα για να πολεμήσει για το μέλλον της.

Απλά διαβάζοντας την υπόθεση ή βλέποντας το trailer του Vesper καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται και πως θα δεις μια ταινία που σίγουρα μπορεί να ανήκει σε κάπως κορεσμένο είδος, αλλά μας έχει δώσει αξιοπρεπέστατες προσπάθειες.
Το γεγονός μάλιστα πως πρόκειται για ταινία του συγκεκριμένου είδους που μπορεί να βρίσκεται σε… αφθονία, αλλά σε κάνει να θέλεις το κάτι διαφορετικό από μια τυπική παραγωγή που έχει μεν ωραίες ιδέες αλλά τις αφήνει αναξιοποίητες.
Δυστυχώς αν και είναι φανερό πως θα γίνει με την γνώριμη… συνταγή και η ταινία προσπαθεί (όσο γίνεται) να περιορίσει κάποια κλισέ, η κατάσταση είναι κάπου στη μέση. Αυτό που μετράει σαν θετικό, σίγουρα είναι γενικότερα το γεγονός πως προσπαθεί να μην… ξεχειλώσει την όλη ιδέα, κάτι που εν μέρει καταφέρνει, με το τελευταίο κομμάτι να έχει κάποια κενά, ενώ στο προηγούμενο διάστημα έχεις την ιδέα πως το σενάριο κατέρρευσε, ενώ είχε προοπτικές.
Αυτό γιατί η διαχείριση σε μερικές κομβικές καταστάσεις δεν είναι η αρμόζουσα, μιας και ξεχειλώνει η όλη ενδιαφέρουσα ιδέα, ενώ οι ηθοποιοί ενώ το προσπαθοήυν είναι λίγο αμήχανοι και δεν φταίνε σε αυτό.
Η ταινία Vesper …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss