Κριτική για την ταινία Watcher – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H ταινία Watcher εστιάζει στην Julia, η οποία ενώνεται με τον σύζυγό της όταν αυτός μετακομίζει στην πατρίδα της οικογένειάς του, τη Ρουμανία για μια νέα δουλειά. Έχοντας εγκαταλείψει πρόσφατα την καριέρα της στην υποκριτική, βρίσκεται συχνά μόνη και αδιάφορη. Κοιτώντας μια φωτογραφία της, εντοπίζει μια ασαφή φιγούρα σε ένα διπλανό κτίριο, που φαίνεται να την παρακολουθεί από πίσω. Λίγο αργότερα, ενώ βρίσκεται μόνη σε έναν τοπικό κινηματογράφο, η Julia γίνεται σίγουρη ότι την παρακολουθούν και πως θα μπορούσε να είναι ο ίδιος άγνωστος στην φωτογραφία. Εν τω μεταξύ, ένας κατά συρροή δολοφόνος αναστατώνει την πόλη.

Στον συγκεκριμένο τομέα, υπάρχουν πολλές ταινίες στις οποίες ενώ υπάρχουν τα εφόδια, τελικά νιώθεις ότι κάτι λείπει για μια πραγματικά πολύ καλή ταινία και μια από αυτές είναι και η ταινία Watcher, σίγουρα σε ένα από τα πιο περίεργα δομημένα θρίλερ που είδαμε τελευταία και καταλήγει να γίνεται καρικατούρα.
Ενώ υπάρχει μια συμπαθητική σκηνοθεσία, μια αρχικά καλή παρουσίαση του θέματος και τους ηθοποιούς να το παλεύουν όσο γίνεται, η ιδέα μετά από ένα σημείο… ξεχειλώνει και δεν καταφέρνει η ταινία να αποδώσει τα αναμενόμενα.
Αυτό γιατί χάνει πολύ χρόνο σε ανούσια κομμάτια (τα οποία στην αρχή μοιάζουν να είναι σημαντικά), ενώ υπάρχουν μερικά κομμάτια τα οποία έρχονται από το πουθενά και δεν ξέρουμε αν μπορουν να δικαιολογηθούν κιόλας. Σε συνδυασμό μάλιστα με τις (υποτιθέμενες) ανατροπές που έχει στο τελευταίο κομμάτι που είναι τραβηγμένες και ενδεχομένως πρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss